Nayteikkuna

Electro Waves vankentaa audio-osastoaan

TiMax-järjestelmistään tunnettu englantilainen Out Board ja espoolainen Electro Waves ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Electro Waves vastaa nyt Out Boardin tuotteiden maahantuonnista Suomessa.

Out Board tunnetaan teatteri-, tapahtuma- ja asennustekniikkaan erikoistuneista TiMax SoundHub-  ja iMax Tracker -järjestelmistään. Electro Waves Oy:llä puolestaan on vankka kokemus ääni- ja valaistusjärjestelmien suunnittelusta ja asennnuksesta Suomessa.
Uuden sopimukseen sisältyy myös Outboard LV & DV -tuotteiden edustus.

Tuotteet ovat entuudestaan tuttuja Electro Wavesin väelle jo pitkältä ajalta, sillä yritys on hiljattain rekrytoinut käytännöllisesti katsottuna koko HedComin entisen esitystekniikka-tiimin, joka aiemmin vastasi Out Boardin tuotteista Suomessa. Niinpä nykyisin Electro Wavesilla TiMax-järjestelmistä vastaavalla Kurt Nybäckillä onkin jo yli kahden vuosikymmenen kokemus näistä tuotteista.
– TiMax on täysin ainutlaatuinen automaatiojärjestelmä äänelle, eikä sitä voi verrata mihinkään muuhun systeemiin, kertoo Nybäck.
– Me tunnemme sekä SoundHub- että Tracker -järjestelmät ja pystymme Electro Wavesilla tarjoamaan asiakkaille parhaat ratkaisut. Mukaanlukien Out Boardin Chain-Hoist Control -tuotteet.  

Kuvassa vasemmalla Kurt Nybäck ja oikealla Kari Lehtonen Electro Wavesin pro audio -tiimistä. Heidän välissään näyttämötekniikasta vastaava Esa ”Ese” Kyllönen.

Electro Wavesin edustuksiin kuuluvat nykyisin lisäksi myös mm. Adam Hall, Alcons Audio, DAS Audio, Fohn Audio, LD Systems, Nexo ja Waves.
Kokonaisuutta täydentävät yhteistyökumppanit Sennheiser  ja Yamaha, joiden ammattiaudio-tuotteet kuuluvat nekin Electro Wavesin tuotevalikoimaan.   

Lisätiedot:


 

20.01.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy