Nayteikkuna

F-Musiikki ja Rockway tempaisevat taas!

F-Musiikki ja Rockway.fi järjestävät 23.–24. tammikuuta jo perinteeksi muodostuneet Musiikin Avoimet Ovet -opetusmaratonin F-Musiikin suurmyymälässä Vantaalla. Ilmaiset livelähetykset klinikoista alkavat perjantaina 17.00.

Tämänkertainen teema on ”Yhden Biisin Tarina” ja oman tarinansa ovat kertomassa mm. Suomen eturivin biisintekijöihin kuuluvat Jussu Pöyhönen (Suurlähettiläät), Janne Huttunen (Anna Abreu, Pete Parkkonen, Robin) ja Esa Eloranta (Katri-Helena, Kari Tapio, Pate Mustajärvi). Mistä idea lähti, millaisia tekniikoita käytettiin, mitä haasteita kyseisen biisin kirjoittamisessa oli ja paljon muuta.

Opetussuunnitelmaan kuuluu myös arvokasta tietoa kitaran säätämisestä (soitinrakentaja Heidi Meri), sopivan soittimen valinnasta (Paavo Kuukasjärvi ja Juha Pöysä), demon äänittämisestä ja miksauksesta (Jaakko Roiha) sekä Teoston puheenvuoro (Antti Rask) teoksen käytöstä ja siihen liittyvistä juridisista seikoista.Tarkemmat tiedot aikataulusta ja klinikoitsijoista löytyvät Rockwayn sivustolta.

Tapahtuman aikana jaetaan yli 5000 € edestä palkintoja. Arvomme tasatunnein 24 kappaletta Yamahan F310 –teräskielistä kitaraa kaikkien Rockway.fi -sivustolle kirjautuneiden katsojien kesken. Kirjautuminen ja tapahtuman seuraaminen livenä on täysin ilmaista!

F-Musiikin verkkokauppa on aktiivinen koko tapahtuman ajan. Verkkokaupan erikoistarjoukset vaihtuvat noin tunnin välein alkaen 23.01.2015 klo 17.00.

F-Musiikki Vantaan myymälän aukioloajat:
Perjantai 23.01.2015 klo 10 – 19
Lauantai 24.01.2015 klo 10 – 17

Osoite: F-Musiikki Vantaa Retail Park, Antaksentie 4 01510 Vantaa
 

20.01.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy