Nayteikkuna

Ikimuistoiset sessiot – Hiili Hiilesmaa

Äänitteitä, jotka kansa tuntee. Tuottajia, jotka ovat jääneet usein taustahahmoksi. Mielenkiintoisia tarinoita siitä, miten asiat johtivat toisiin asioihin ja päädyttiin ratkaisuihin. Kuultavana tällä kerralla Hiili Hiilesmaa, joka oli luomassa kansainvälistä huomiota herättänyttä pohjoismaista "melankolista metallisoundia". 

Hiili Hiilesmaa poimi muistojensa laarista erikoisen – mutta kuten jutusta käy ilmi – todella vankasti perustellun kolmikon, johon kuuluvat seuraavat tuotannot: Roterfeld ”Blood Diamond Romance” (Premium Records 2011); Daniel Lioneye ”King of Rock’n’roll” (BMG 2011) sekä KYPCK ”Cherno” (UHO Productions 2007).

Lue Riffin printtinumerosta 5/2016 Misha Koivusen toimittama juttu, josta selviää miten ja miksi juuri nämä tietyt levyt valikoituivat julkisesti muisteltaviksi.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

12.10.2016
|
Misha Koivunen
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy