Nayteikkuna

JBL Eon One – PA trubakeikoille ja messuhommiin

Harjakaiset tai häät, ostoskeskuksen muotinäytös tahi keikka lähikuppilaan – äänentoisto pitää järjestää, mieluiten kevyesti ja hyvällä soundilla.

Tällaiseen toimintaan on tarkoitettu aktiiviisen JBL Eon-sarjan tuorein malli, ONE. Sen neljästä palasta koostuva kokonaisuus kulkee roudattaessa yhtenä fyysisenä pakettina, josta kääritään esiin täysin itsenäinen pienoismikserin, vahvistimien ja kaiuttimien muodostama äänentoistosysteemi.

Audiopalikoita on kaksi: jykevä sub bass -yksikkö, jonka kansilevyyn on integroitu mikseri, sekä solakka yläkerran kaappi.
Jakotaajuus näiden välillä on 200 Hz, ja alapuolisen kaistan hoitamiseen on oman vahvistimensa perässä 10-tuumainen suoraan eteenpäin suunnattu kartioelementti, kun taas yläkerrasta vastaa niin ikään oman vahvistimensa syöttämä, kuuden kaksituumaisen kaiuttimen muodostama linjasäteilijä.

Toistoalueen rajaksi ilmoitetaan bassopäässä 45 Hz ja ylärekisterissä 18 kHz, ja näiden välisellä alueella poikkeaman taajuusvasteessa kerrotaan olevan enintään miinus kolme desibeliä.
Nimellistehoa on 380 wattia ja maksimiäänenpaineeksi luvataan 118 dB SPL.

Näin alkaa Riffissä 5/2016 julkaistu käyttötestiin perustuva artikkeli, jonka voit kokonaisuudessaan lukea lehden printtiversiosta, tai digitaalisena Lehtiluukkupalvelusta.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

12.10.2016
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy