Lost in Music hakee esiintyjiä

Lost In Music -festivaali valtaa jälleen ensi syksynä Tampereen merkittävimmät keikkapaikat yli sadan artistin voimin. Kahdeksatta kertaa toteutettava kaupunkifestivaali järjestetään 15.–18.10.2014 ja se esittelee uutta ja ajankohtaista musiikkia yli genrerajojen: tyylilajien kirjo kattaa pop-, rock-, indie- ja metallimusiikin hiphoppia ja maailmanmusiikkia unohtamatta.

Lost In Musicissa lokakuussa esiintyvät artistit valitaan avoimen hakuprosessin kautta. Festivaalin nettisivuilta löytyvä hakukaavake on luotu helpottamaan esiintyjien valintaprosessia ja varmistamaan, että kaikki ehdotukset tulevat tasapuolisesti huomioiduiksi.

- Tapahtuma on nelipäiväinen ja sinne tullaan valitsemaan noin sata esiintyjää, kertoo festivaalin promoottori Feniks Willamo.

Valittuihin artisteihin otetaan yhteyttä kesän ja syksyn aikana.

Hakukaavake löytyy osoitteesta tästä.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 31.5.2014.

Lokakuisesta kaupunkifestivaalista nauttivat paitsi musiikin kuluttajat, myös sadat musiikkialan ammattilaiset, jotka saapuvat Tampereelle varta vasten katsastaakseen Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet. Viime vuonna Lost In Musicissa tehtiin lähes 15 000 keikkakäyntiä.

- Lost In Music tunnetaan tapahtumana, jonne mennään tsekkaamaan uusia, nousevia ja vielä tuntemattomiakin bändejä.  Ihmiset luottavat meidän tarjontaamme, ja siihen, että näiltä festareilta tekee todellisia bändilöytöjä, kertoo tapahtuman tuottaja Anu Aittoniemi.

03.03.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy