Natsa Klubi avaa ovensa!

Seuraava aivan uusi musiikkiklubi aloittaa Helsingissä ensi lauantaina, kun legendaariseksi luonnehditun Natsan lavalle kapuaa joukko samoja muusikoita, jotka viihdyttivät yleisöä kyseisellä estradilla jo vuosikymmeniä sitten.

Natsa Klubi vastaa samaan suurten ikäluokkien nostalgian kaipuuseen, jota Back to Sixties -ilmiö on ruokkinut jo muutamia vuosia. Nyt aikaperspektiivä on laajennettu 70-luvulle ja rautalangan sekä popin ohella musiikkitarjonta kattaa myös ns. Classic Rock -osaston.
Klubin tavoitteena onkin ”tarjota suurille ikäluokille, aikuisille rockin ystäville yhteinen tapaamisfoorumi classic rock & pop -musiikin parissa”.

Klubin perustajiin kuuluu suuri joukko aikoinaan itsekin Natsalla viihtyneitä musiikin kuluttajia ja tietysti myös Natsan lavalla esiintyneitä rock- ja pop-muusikoita, joita yhä edelleenkin nähdään soittamassa eri kokoonpanoissa erityisesti 60- ja 70-luvun musakuvioissa.


Natsa Klubin toiminnassa on vahva sosiaalinen luonne, sillä Klubilla luovat ja aktiiviset jäsenet kohtaavat toisiaan. Tiedotteessa todetaankin enteellisesti, että uusia, nostalgista rockia ja poppia soittavia konkarikokoonpanoja syntynee Klubilla ihan itsestään, ensin saman pöydän ääressä ja sen jälkeen samassa treenikämpässä.
Tiedote kertoo, että klubin jäsenillä on myös mahdollisuus ideoida ja toteuttaa ”omia” viihteellisiä musiikki-iltojaan Natsalla.

 

Natsa Klubin avajaiset 1.10.2016

Uuden Natsa Klubin avajaiset ovat lauantaina 1.10.2016, jolloin lavalle nousevat Jim & The Beatmakers sekä The First.
Illan juontaa Lasse Norres ja levymusiikkia tarjoilee DJ Stadin Säkki.

Lippuja saa ovelta klo 17 lähtien ja lipun hinta on 25 euroa.

Avajaisten ohjelma alkaa klo 18.00 DJ Säkin osuudella ja etenee sekä Lasse Norreksen haastatteluosuuksilla että bändien esiintymisillä. Lassen haastatteluvieraina ovat Jussi Raittinen, Kaj Wallin, Pepe Willberg ja Antti Einiö.

Syyskauden seuraavat Natsa Klubi-illat: Lauantai 5.11. ja lauantai 3.12.2016

Lisätiedot: Natsa Klubi

29.09.2016
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy