Nayteikkuna

Noretron Audio liittyy osaksi Bright Groupia

Pohjoismaiden suurin tapahtumatekniikkapalveluiden tuottaja Bright Group on ostanut Noretron Audion. Toistaiseksi toiminnot ja yhteystiedot säilyvät ennallaan. Kaikki työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Tällä yrityskaupalla Bright Group muodostaa Suomeen audiolaitteiden myynti- ja jakelukanavan, jossa Noretron Audion vahvat brandit, kuten Shure, DPA, Allen & Heath, Proel, Turbosound, LabGruppen, Tannoy, Lynx, Merging ja Fostex muodostavat vakaan pohjan.

"Noretron Audiolla on vahva asema Suomessa pro audio -tuotteiden maahantuonnissa ja jakelussa, ja siksi se on erinomainen kumppani Bright Groupille", toteaa Bright Groupin toimitusjohtaja Trond Lutdal. 

Myyntipäällikkö Veli-Heikki Auvnen Noretronilta kertoo puolestaan, että "Noretron Audio liittyy mielellään osaksi Bright Groupia, jonka vahva asema yhteispohjoismaisena toimijana tuo myös Noretron Audiolle kasvumahdollisuuksia ja -voimaa."

Bright Group toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa, joissa Bright on jo aiemmin edustanut Music Groupin tuotemerkkejä (Midas, Klark Teknik ja TC Group). Bright toimii vahvasti myös 3D- ja kuvatuotannon aloilla. 

Yrityksen liikevaihto on 90 miljoonaa euroa ja sillä on yhteensä 330 työntekijää. 

Lisätiedot: Noretron Audio

25.08.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy