Nayteikkuna

Nyt voit voittaa itsellesi Sennheiser-kuulokkeet!

Sennheiser lahjoitti Riffin lukijoiden kesken arvottavaksi kahdet hulppeat kuulokkeet. Ilkka Rantamäki puolestaan lisäsi palkintopottiin 10 uunituoretta cd-levyä!

Pääpalkintona ovat perinteiset korvan peittävä Momentum 2 -kuulokkeet, jotka ovat Sennheiserin luonnehdinnan mukaan nykyaikaiset, ylelliset ja tyylikkäät.
Toisena palkintona saamme kunnian arpoa Momentum In-Ear Chrome -nappikuulokkeet, joihin pätevät tismalleen samat laatumääreet.

Toisen sukupolven Momentum-kuulokkeiden tyylikkäät materiaalit ovat samalla kestäviä ja käytännöllisiä. Säädettävä sanka on ruostumatonta terästä, ja päälaen ylitse kulkeva panta ylellistä nahkaa. Korvia vasten painautuvat tyynyt ovat pehmeät ja miellyttävät.

Mekaaninen rakenne on vankka ja nivelöidyn kiinnityksen ansiosta toisen kuulokkeen voi kääntää sangan alle kuljetusasentoon, jolloin kuulokkeet vievät vain minimaalisesti tilaa.

Momentum-kuulokkeet on suunniteltu liikkuvalle ihmiselle, joten niiden johdossa on vakiona mobiililaitteisiin sopiva 3,5 mm:n miniplugi. Johdossa on käytännöllinen säädinosa iOS- ja Android-puhelinten tai vaikka iPodin ohjaukseen ja irrotettavan johdon voi vaihtaa tarpeen tullen.

Sennheiser tunnetaan tinkimättömästä audiolaadustaan, eivätkä Momentum-kuulokkeet tee poikkeusta. Laajakalvoiset neodyymielementit toistavat bassorekisterin syvimmätkin sävyt ja sointi on puhtaan kirkas ylimpiin säveliin saakka.  
Palkinto on arvoltaan 331 euroa.

 


Momentum In-Ear on siroakin sirompi kuulokemalli, jonka johtoon on integroitu iOS- ja Android-puhelinten käyttöön tarvittavat säätimet ja mikrofoni.
Momentum In-Ear-korvanappien tyylikäs runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Istuvuus korvaan on erinomainen, kiitos 15 asteen kulmassa säätyvien ja vaihdettavissa olevien pehmusteiden.

Ja Sennheiserin tyyliin nämäkin kuulokkeet ovat äänenlaadultaan ensiluokkaiset. Momentum In Ear -kuulokkeiden hinta Sennheiserin verkkokaupassa on 103 €.

 

Eikä tässä vielä kaikki…

Lisäksi arvomme kymmenelle Onnettaren suosiollisesti valitsemalle henkilölle Ilkka Rantamäen oivallisen ja aivan tuoreen cd-levyn Letters From Dark Country.

Ilkka Rantamäen haastattelu muuten löytyy Riffin printtilehdestä 6/2015.  

 

Osallistumisaika päättyy 20.12.2015 kello 24.00. Kaikki sitä ennen saapuneet vastaukset osallistuvat arvontaan. Voittajille tiedotetaan henkilökohtaisesti s-postilla ja heidän nimensä julkaistaan tällä sivustolla 21.12.2015.

Arvontaan pääset osallistumaan s-postilla, kun klikkaat tätä linkkiä.

Huom!
Jos linkin takana oleva s-postipohja ei aukea oikein, voit osallistua arvontaan myös lähettämällä tavallisen sähköpostiviestin Riffille. Toimi siinä tapauksessa näin:

Avaa uusi sähköpostiviesti ja merkitse vastaanottajan osoitteeksi: riffi@riffi.fi

Merkitse viestin otsikoksi "Sennheiser-arvonta"

Vastaa viestikentässä kysymykseen: vierailetko säännöllisesti Riffin verkkosivustolla? 

Täytä yhteystietosi huolellisesti vastauksen alle (yhteystietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen voittajille).
 
Nimi:
Osoite:
Puhelinnumero:
Sähköpostisoite (jos eri kuin tämän viestin lähettäjäkentässä):

 

02.12.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy