Nayteikkuna

Onnetar asialla

Kysyimme Riffin numerossa 2/2016 lukijoiltamme, kenen suomalaisen musiikintekijän haastattelun he haluaisivat Riffistä lukea. Saimme runsaasti erittäin hyvin perusteltuja ehdotuksia, joiden hedelmiä kerätään sitten jo ensi syyskaudella.

Kiitos jokaiselle vastanneelle!

 

Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme kolme mahtavaa tuotepalkintoa. Onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Pääpalkintona on digitaalinen Shure GLX-16 -langaton kitaralle/bassolle. Viritysmittarinakin palvelevan pedaalimallisen vastaanottimen ja siihen kuuluvan lähettimen arvo on noin 470 euroa ja sen lahjoitti Shurea Suomessa edustava Noretron Audio / Bright Group.
Palkinnon voitti Jouko Junnonen Lappeenrannasta.

 

 

Lisäksi arvoimme Cordialin kimaltelevan kitarakaapelin Swarowskin kristallein koristelluilla plugeilla. Palkinnon arvo on noin 80 euroa ja sen lahjoitti Cordialin tuotteita Suomessa edustava Noretron Komponentit.
Palkinnon voitti Tomi Salo.

 

Eikä siinä suinkaan kaikki: arvoimme myös Shuren SE 112 -korvanapit. Palkinnon arvo on noin 60 euroa ja sen lahjoitti Shurea Suomessa edustava Noretron Audio / Bright Group.
Palkinnon voitti Jarmo Haapalainen Jyväskylästä.

 

Onnea kaikille voittajille!

(Jokaiselle voittajalle tiedotetaan asiasta henkilökohtaisesti myös s-postilla.)


p.s
Juuri ilmestyneessä numerossa 3/2016 esitämme jälleen kysymyksen ja jakoon lähtee uusi mellevä palkinto. Ohjeet löydät printin sivulta 60. 

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

02.06.2016
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy