Nayteikkuna

Osallistu lukijakyselyyn – arvomme vastaajien kesken upeat palkinnot!

Ensi vuonna ilmestyy Riffin 20.s vuosikerta ja sen vuoksi ajattelimme luodata lukijakuntamme ajatuksia lehden nykyisestä sisällöstä ja kuulostella samalla tuleviin sisältöihin kohdistuvia toiveita.

Edellisestä laajemmasta kyselystä onkin jo aikaa ja toivommekin laajaa osanottoa. Vaikka kaikkia yksittäisiä toiveita emme varmasti pysty täyttämään, antaa jokainen vastaus meille arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat tulee säilyttää, mitä uusia juttuaiheita tulisi kehittää ja missä kohden meillä on muuten petrattavaa.

Vastauslomakkeen löydät alla olevan linkin kautta. Saman kupongin olemme sijoittaneet myös numeron 6/2014 väliin erillisenä, fyysisenä liitteenä. Liitteenä olevan kupongin voi lähettää meille ilman postimerkkiä, postimaksun maksaa Riffi.

Osallistuneiden kesken arvotaan huippuhienoja palkintoja, joita esittelemme yksitellen joulukuun kuluessa verkkosivustollamme. Kaikki palkinnot arvotaan samalla kerralla tammikuussa 2015.

Tästä pääset katsomaan, mitä kaikkea palkintokasaan on jo kertynyt…

Säännöt:
• Osallistuminen ei edellytä tilaamista.
• Vastaaja osallistuu arvontaan, kunhan vastaukset on toimitettu Riffin toimitukseen 15. tammikuuta 2015 mennessä.
• Sama vastaaja voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.
• Kaikki palkinnot arvotaan samalla kerralla.
• Riffi pidättää itsellään oikeuden peruuttaa arvonnan, siirtää arvontaa, tai uusia arvonnan ylivoimaisen teknisen esteen (esimerkiksi vastausten lähettämisessä tai käsittelyssä ilmenevän vian tai häiriön, vuoksi.
 

Lataa JA tulosta tästä vastauskuponki pdf-muodossa.

#1: täytä kuponki huolellisesti
#2: sulje kuponki kuoreen
#3: postita kuori Riffille osoitteella:
 
Riffi-lehti
Kirkonkyläntie 103 B
00740 HELSINKI
 
Varusta kirje postimerkillä TAI kirjoita kuoreen:
Tunnus 5009616
00003 VASTAUSLÄHETYS
 

Vastaaminen s-postillakin käy päinsä. Valitettavasti emme saaneet toimivaa s-postilomaketta koodattua tähän hätään, joten sähköpostin käyttö edellyttää hieman enemmän viitseliäisyyttä ja vaivannäköä. Löydät alta linkin sähköpostipohjaan, jossa ovat kaikki kysymykset vastausvaihtoehtoineen valmiina, poista epäsopivat vastaukset, tai merkitse sopivat vastaukset esimerkiksi lihavoimalla, värillä tai muulla sähköpostiohjelmasi mahdollistamalla tavalla. 

Avaa tästä sähköpostipohja vastaamista varten.

 

03.12.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy