Nayteikkuna

Puolangan Bändileirillä nyt myös äänitekniikkalinja

Puolangan Bändileirillä on tänä kesänä äänitekniikkalinja, jossa voi opiskella liveäänentoistoa ja äänittämistä huippuammattilaisten ohjauksessa.

Äänityspuolesta vastaa Petri Majuri, joka on äänittänyt, miksannut ja tuottanut levyjä tähtiartisteille Seawolf Studiolla jo kahden vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee pääasiassa Finnvox-studiolla. Majuri on myös maailmaa kiertäneen Havana Black –yhtyeen kitaristi.
Harri Nyyssönen luotsaa kurssin äänentoistopuolta ja hänen opastuksellaan voidaan tutustua hieman myös valotekniikkaan. Nyyssönen tunnetaan JyrkkäRockin tekniikkavastaavana ja hän on toiminut miksaajana mm. Qstockissa ja Teatrialla.

Kurssi on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Aiempi kokemus äänittämisestä ja/tai äänentoistosta on kuitenkin toivottavaa. Kurssi on osa Bändileiriä, joka pidetään 28.7.–1.8. Puolankajärven koululla Kainuussa.

Bändisoitinten, laulun sekä puhaltimien opetusta on edellisvuosien tapaan Helsingin seudulta saapuvien erittäin pätevien opettajien johdolla.

Ilmoittautuminen alkaa 2.5. leirin internetsivuilla: linkki tässä

Kuva: Puolangan bändileirin sivustolta, 2013

28.04.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy