Nayteikkuna

Thomas Langin rumpuklinikka F-Musiikki Vantaalla

Maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin rumpaleihin kuuluva Thomas Lang pitää rumpuklinikan F-Musiikki Vantaalla torstaina 12.02.2015 kello18.00–20.00

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on maksuton. Lisäksi koko tapahtuma on nähtävissä reaaliaikaisena Rockwayn sivustolla.

Thomas Langin vaikutus rumpujen soittoon on ollut valtava. Soolojulkaisujen lisäksi Thomas on soittanut lukemattomien maailmantähtien konserttirumpalina ja levyillä. Robbie Williams, John Wetton, Robert Fripp, Glenn Hughes, Peter Gabriel, Asia, Nik Kershaw, Tina Turner, Westlife ja Kylie Minogue ovat pieni osa kansainvälisistä tähdistä, joiden taustalla Thomas on vaikuttanut.

Thomas Lang on paitsi loistava rumpali myös erinomainen pedagogi, joka koko uransa ajan on myös opettanut, perustanut rumpukouluja, klinikoinnut ja tehnyt lukuisia oppikirjoja ja DVD:tä sekä aloitteleville rumpaleille että ammattilaisille. Lang on soittanut ja klinikoinnut kaikilla maailman merkittävillä rumpufestivaaleilla (mm. Modern Drummer Festival, Australia’s Ultimate Drummer’s Weekend, PASIC, DRUM! Night, The Ultimate Drum Experience, Superdrumming, Opole Drum Fest) ja kiertänyt maailman ympäri moneen kertaan.

Vuonna 2004 Thomas Lang teki kiertueen, joka kattoi 48 maata ja yhteensä 220 klinikkaa. Kyseessä on tiettävästi tämän alan maailmanennätys.

F-Musiikki järjestää tapahtuman yhteistyössä Roland Suomen kanssa. 

Aika: 12.02.2015 kelli 18.00–20.00
Paikka: F-Musiikki Vantaa, Antaksentie 4 01510 Vantaa

Lisää Thomas Langin urasta ja ajatuksista voit lukea Riffissä 1/2013 alunperin julkaistusta haastattelusta sekä printtilehden haastattelua täydentäneestä nettispesiaalista

05.02.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy