Nayteikkuna

Vinyylisoitin joka kotiin!

Reilu vuosi sitten maailmalla uutisoitiin laajasti vinyylilevyjen myynnin huima kasvuvauhti ja asiaa käsiteltiin tuolloin myös Riffin pääkirjoituksessa.  Levyjen myynnin kasvu heijastuu nyt myös laitemarkkinoihin, jonka seurauksena kotimainen kauppaketju, Levykauppa Äx, alkaa myydä levyjen ohessa myös vinyylisoittimia.


Levykauppa Äxän tiedotteessa kerrotaan, että jokaiseen myymälään tulee tarjolle kolme erilaista Project-merkkistä soitinta. Vinyylisoittimien lisäksi myyntiin tuodaan tarpeellisia oheistuotteita, kuten äänirasioita ja esivahvistimia. Äänirasiathan ovat kuluvaa tarpeistoa, kun taas viimeksi mainittu saattaa olla välttämätön sen vuoksi, ettei kaikissa nykyisissä stereovahvistimissa ole sopivaa liitäntää RIAA-korjausta vaativalle vinyylisoittimelle. Erillinen etuvahvistin paikkaa tämän puutteen.  Levykauppa Äxästä todetaan toiveikkaasti, että ”Nyt jokaisella ihmisellä on mahdollisuus aloittaa uus elämä vinyylilevyjen – ei pelkästään keräilijänä – vaan myös kuuntelijana.” 
– Meille on tärkeää tuoda vinyylisoittimet koko kansan saatavaksi, eikä pelkästään hifistelijöitten huviksi. Olen tehnyt sellaisen päätelmän että mitä enemmän vinyylisoittimia, sitä enempi myös levyjä menee kaupaksi, toteaa merkonomin koulutuksen saanut toimitusjohtaja Jyri Lipponen Levykauppa Äxästä.
– Mielestäni jokaisen suomalaistalouden tulisi hankkia itselleen vinyylisoitin, Lipponen jatkaa.

Levykauppa Äxän myymälät löytyvät seuraavista kaupungeista: Helsinki (3 kpl), Jyväskylä‚  Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Tampere sekä Turku.

Lisätiedot: Levykauppa Äx

05.11.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy