VOX VGH series AC30, Rock ja Bass – rokkisoundeja kuulokkeista

VOX VGH -sarjassa on kolme erilaista kitaralle tai bassolle räätälöityä kuuloketta, joiden ”valve reactor” -tekniikkaa hyödyntävän vahvistinkytkennän kerrotaan tuottavan vahvistinmaisen soittokokemuksen. Ja kun kuulokevirran kytkee pois päältä, ne toimivat aivan tavallisina luureina.


VOX VGH on Audio-Technican valmistama suljettu dynaaminen kuuloke, jonka todetaan istuvan mukavasti päässä pitkiäkin aikoja. Lisäksi luuriosat saa kierrettyä eri asentoon kuljetusta varten.
Paksun ja 1,6 metriä pitkän kuulokejohdon kerrotaan mahdollistavan soiton myös seisaaltaan.

VOX VGH -sarjan malleja on kolme: AC30, Rock ja Bass.
AC30 tarjoaa kyseistä vahvistinta muistuttavaa soundia, jonka säröisyyttä ohjataan kitaran volumesta: sen ollessa pienellä sointi on puhdas ja täysillä säröinen.
VOX VGH Rock tuottaa puolestaan ´80/90-luvuilta innoituksensa saaneen ison vahvistinstäkin soundin, kun taas Bass-kuulokkeiden sointia kuvataan ”dynaamiseksi bassosoundiksi”.

 

VOX VGH AC30, Rock ja Bass -kuulokkeiden säätimet löytyvät oikean kuulokeosan sivusta: gain, tone, volume, effect sekä standby-kytkin. AC30/Rock-luureissa on reverb-, chorus- ja delay-efektit, kun taas Bass-luureissa höysteenä on kompressori.
Lisäksi tarjotaan 6,3 millimetrin tulojakki kitaralle sekä aux-tulo.

VOX VGH -sarjan kuulokkeet toimivat kahdella AAA -paristolla, ja soittoaikaa luvataan AC30/Rock-malleille paristotyypistä riippuen noin seitsemän (mangaani) tai 16 tuntia (alkaali). Bass-luurien kohdalla soittoaikaa kerrotaan olevan himpun verran enemmän (kahdeksan tuntia (mangaani) tai 20 tuntia (alkaali).

VOX VGH -sarjan kuulokkeiden koko on 195 x 160 x 50 millimetriä. Paino puolestaan on 230 grammaa (ilman paristoja). Mukana tulee kaksi paristoa.

Lisätiedot: EM Nordic

29.04.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy