Anna Kokkonen: Sinua varten – kantrista folkiin, folkista poppiin!

Image

Anna Kokkonen lähestyy toimitusta uudella Sinua varten -albumillaan.
Levy polkaistaan käyntiin vauhdikkaasti kappaleella Maailma on ihana. Jo avausraita todistaa, että Anna tietää mitä tekee. Linja myös pitää loppuun saakka: biiseissä on tarttumapintaa läpi äänitteen ja moni kappale saa jalan polkemaan tahtia biisin mukana.

 

Kaikki levyn kappaleet ovat Annan säveltämiä ja sanoittamia. Musiikillisesti hän yhdistelee folkia ja poppia, ja mukana on myös kaikuja Amerikan kantrista. Levyllä on sekä meneviä, hittiainesta tihkuvia kappaleita että taidokkaasti tehtyjä balladeja, jotka saavat aikaan vilunväristyksiä.Tarttumapinta säilyy läpi levyn, eikä joukosta löydy täyteraitoja. Reilut puoli tuntia kellottava Sinua varten on kuuntelunautintoa parhaimmillaan.

Äänite sopii erinomaisesti esimerkiksi viikonlopun aloittamiseen. Jätä työt taaksesi, laita Sinua varten soimaan, sulje silmät ja anna ajatusten lentää.

Sinua varten on upea kokonaisuus ilman kompromisseja. Biisit ja tuotanto ovat kohdillaan, ja visuaalinen ilme tukee albumin tunnelmaa kautta linjan.

Levyllä ei ole mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Suosittelen jokaista kotimaisesta pop-musiikin ja miksi ei iskelmänkin ystävää tutustumaan äänitteeseen. Et tule pettymään.

Anna Kokkonen: Sinua varten (Ranka Kustannus, 2021)