Casey Bloom – hard rockia Helsingistä

Image

Helsinkiläinen Casey Bloom on julkaissut ensimmäisen ep:nsä joka kantaa yhtyeen nimeä. Se sisältää neljä yhtyeen omaa tuotantoa olevaa kappaletta.

 

Casey Bloomissa soittavat Marko Jantunen, laulu, Kalle Lumme, kitara, Toni Mäki-Leppilampi, basso, Markus Malin, rummut ja Mikko Hyvönen, koskettimet, Jantunen on tehnyt kappaleista kolme yksin ja Lumpeen kanssa yhden puoliksi. Kolmikymppisiä perheellisiä ukkoja jotka eivät ihannoi päihteiden käyttöä.

Meikäläinen kun ei ole mikään heavy/hard rock- asiantuntija niin en tästäkään tuotoksesta osaa ihmeitä sanoa. Oma heavyharrastukseni oikeastaan käsittää vain 60/70-luvun taitteen Deep Purple/Uriah Heep/Black Sabbath-ajat. Ja tietenkin ajan jolloin Led Zeppelin luettiin vielä heavybändiksi.

Pari ensimmäistä biisiä eli singlenäkin julkaistu Finding you ja All nights reserved ovat hyvin soitettua ja kulkevaa materiaalia, mutta persoonallisuutta mielestäni puuttuu.
Sen sijaan kolmas kappale Cry on iso melankolinen heavyballadi, joka erottuu edukseen.
Kuten myös lopetusbiisi Streets joka puhuu hienosti väkivallattomuuden puolesta ja siitä ettei tarvitsisi pelätä. Tärkeitä arvoja tänä päivänä ja aina.
Myös sovitukset ovat hienoja näissä kahdessa viimeksimainitussa laulussa, pianoa, jousia ja toimivaa dynamiikkaa.

Enemmän tietoa Casey Bloom-yhtyeestä nettisivulta ja tietysti myös Spotifysta, Youtubesta sekä Facebookista.

Casey Bloom: Casey Bloom (Parsley Records, 2019)