Paratiisin sirpaleet – Kaiken piti olla hyvin

Image

Septettinä toimiva, alkuvuodesta 2020 perustettu Paratiisin Sirpaleet lähestyy toimitusta teemallisella Kaiken piti olla hyvin EP-julkaisullaan. Kuopiosta saapuvan kokoonpanon biiseissä soivat popin ja rockin sekoitus.


Levyllä on kolme teemoiltaan hyvin erilaista kappaletta, joissa löytyy popin ja rockin lisäksi hienoisia progevivahteita. Lyriikat käsittelevät mustasukkaisuutta, epävarmuuden tunnetta sekä liukumista jonnekin, mistä ei välttämättä palata.Tuotannollisesti julkaisu on erittäin valmista aineista, sävellyskynä on terävä ja soundit ovat kohdillaan. Dynamiikkaa löytyy ja vaikka soundimaailma on aavistuksen tumma, erottelevuus säilyy tarkkana.Sanoitukset osuvat välillä erittäin syvälle. Mustasukkainen-kappaleen loppupuolelle sijoittuva ”luonani saat täydellisen rakkauden / jos sä lähdet pois / mä sinut etsin ja paloittelen” saa aikaan melkoisen määrän kylmiä väristykisä. 

Kaiken piti olla hyvin esittelee Paratiisin Sirpaleet monipuolisena ja erittäin taitavana kokoonpanona.

Musiikissa perinteiset ja tuoreet elementit luovat saumattoman kokonaisuuden, jossa on kaikkea tarpeeksi, muttei mitään liikaa. Levy on hiottu viimeistä silausta myöten niin lähelle täydellisyyttä kuin mahdollista. 
Sanoitus- ja sävellyskynä on terässä, eikä sovituksissakaan ole petrattavaa.
Suositellaan kaikille, jotka etsivät uusia tuulahduksia suomalaisen rockin ja popin maailmasta.

Paratiisin sirpaleet – Kaiken piti olla hyvin