Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators: 4 — Tasavahvaa laatua

Image

Slash-albumi on erinomainen. Huomasin sen kiiltävästä hopeakannesta, joka oikein kimalsi muiden levyjen vierellä, kun tutkin toimitukseen kertynyttä levylaaria. Otin albumin ja laitoin sen soimaan huomatakseni, että tämä on tehty täydellisesti.

 

Biisit ovat kaikki omanlaatuisesti todella päteviä, mutta yksi joukosta erottui vahvasti lempparikseni, ja se on Fall Back to Earth.
Biisissä kuulee kuinka kitara itkee ja se saa ihoni kananlihalle. Myös Whatever Gets You By - biisissä on todella siisti kitarasoolo. Kitara ei ole ainut, joka nousee esiin vahvasta kokonaisuudesta. Esimerkiksi myös C’ est La Vie -kappaleen rumpukomppi on mahtava.
Bändin kitaristi Slash on jo monille varmasti tuttu Guns N’ Rosesin bändistä, mutta uskon että kaikki Guns N’ Rosesin fanit eivät ole kuulleet tästä albumista.

Suosittelen kaikkia tämän tyyppisen raskaamman rockin ystäviä kuuntelemaan albumin alusta loppuun, sillä uskon että monet tulevat pitämään ainakin jostain tämän levyn kappaleesta. Kymmenen kappaleen joukossa on tempoltaan ja tunnelmaltaan sopivasti erilaisia sävellyksiä.
Vaikka bändin laulaja ei ole ehkä minun makuuni, niin joudun siitä huolimatta antamaan albumille hyvän arvosanan: yhdeksän miinus on paikallaan.

Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators: 4 (Snakepit Records, 2021)

Tämän levyarvion kirjoittaja on Riffin toimituksessa TET-harjoittelussa eli tutustumassa työelämään.

Riffin printtinumerossa 1/2022 julkaistun Slashin haastattelun 4-levyn tekemisestä voit lukea tämän linkin kautta.