Nexo EPS12 ja ELS18 – asennuskäyttöön suunnitellut

|
Image

2021 lanseerattu Nexo EPS-sarja koostuu kokoäänialueen toistavista passiivisista kaksitiekaiuttimista ja niiden kumppaneiksi tarkoitetuista sub-woofereista. Nyt mallistoa on laajennettu kahdella uudella kaiuttimella, EPS12-yläkerralla ja ELS18-bassokaiuttimella.

EPS12 on varustettu pitkäiskuisella 12-tuumaisella kartiokaiuttimella, jonka magneetti on tehty neodyymistä. Diskanttielementtinä palvelevan kompressiodriverin kalvo on halkaisijaltaan 1,7 tuumaa ja se avautuu Nexon tavaramerkiksi muodostuneeseen torveen, jota kääntämällä suuntausta voidaan muuttaa vertikaalista horisontaaliseksi.
Kaiuttimen toistokaistaksi ilmoitetaan 60 Hz – 20 kHz (-6 dB).

ELS18-subin kaiutinelementti on kooltaan 18 tuumaa, ja sen toistokaistan kerrotaan ulottuvan aina 32 Hz:n taajuuteen saakka.

Kaiuttimet on varustettu ripustuspistein ja asennusta varten on tarjolla monipuolinen tarvikkeisto. Yhdistelmä voidaan ripustaa myös siten, että EPS-kaiuttimet kiinnitetään sub-wooferin alapuolelle.

Sulautumisen ympäröivään miljööseen täydentää mahdollisuus tilata kaiuttimet vakioväreinä olevien mustan tai valkoisen sijaan myös millä hyvänsä RAL-värikartan mukaisella sävyllä viimeisteltyinä.

Lisätiedot: Electro Waves