Voodoo Lab Dingbat Tiny & Pedal Power X4 – kuin luodut toisilleen

Kompakti pedaalilauta ja tyköistuva näppärä virtalähde mallaavat hyvin yhteen.


Dingbat Tiny toimitetaan Voodoo Labin omalla, topatulla kantolaukulla ja mittaa itse pedaalilaudalla on 457 mm leveyttä ja 197 mm syvyyttä.
Kallistetun kansilevyn alle mahtuu virtalähteeksi esimerkiksi uusi Pedal Power X4, joka antaa yhdeksän voltin jännitteellä virtaa neljän ulosoton kautta yhteensä 1000 millampeeria.

Pedal Power X4:n lähdöt on eristetty toisistaan häiriöiden minimoimiseksi ja virtalähteen antokapasiteetin voi jakaa joustavasti neljän lähdön kesken.
Perinteisten paristokäyttöisten efektipedaaleiden virrankulutus on varsin vähäistä, joten parin sellaisen ohessa X4:ssä riittää tehoa myös enemmän virtaa tarvitseville digitaaliefekteille.
Yhden antoliitännän maksimivirta on 500 milliampeeria, joten käytännössä X4 ruokkii esimerkiksi kahta 500 mA:n efektiä, tai vaihtoehtoisesti vaikkapa yhtä 400 mA:n efektiä ja kolmea 200 mA:n efektiä, tai sitten esimerkiksi neljää 250 mA:n efektiä jne.
Toisin sanoen, mikä tahansa yhdistelmä käy, kunhan pedaaleiden yhteenlaskettu virrankulutus ei ylitä yhtä ampeeria.

Voodoo Lab X4:n mukana toimitetaan oma erillinen verkkolaite, mutta sen voi myös virroittaa jollakin tavanomaisella muuntajalla, jonka antojännite on 12 volttia ja virransyöttökyky 400 mA.

X4 on mitoitettu siten, että se istuu Dingbat Tinyn lisäksi myös esimerkiksi Pedaltrain Nano -efektilautaan.
Voodoo Lab toimittaa X4:n mukana 3M Dual Lock -kiinnitystarvikkeet, sekä virtakaapeloinnin neljälle pedaalille.

Voodoo Labin Dingbat Tiny -pedaalialautaa ja X4-virtalähdettä myydään myös valmiina pakettina.

Lisätiedot: Custom Boards

 

 

13.09.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy