Nayteikkuna

Esiintymään Lost in Music -tapahtumaan?

Uuden musiikin festivaali Lost In Music valtaa Tampereen 6. – 8. lokakuuta.2016. Kymmenettä kertaa järjestettävä live-musiikin juhla on Suomen suurin showcase-festivaali ja keikkasyksyn huipentuma. Vuosittain noin 15 000 musiikin ystävää kokoontuu Lost In Music -keikoille.Lost In Music -esiintyjät valitaan avoimen artistihaun kautta. Ilmoita itsesi tai artistisi mukaan täällä

– Lähden suurella innolla kasaamaan kymmenennen juhlavuoden Lost In Music -ohjelmaa, josta on tietenkin määrä tulla entistä tasokkaampi ja monipuolisempi, sanoo promoottori Feniks Willamo.
 – Käsillä on viime vuoden tapaan lähes mahdoton tehtävä, koska Suomessa on järjetön määrä lahjakkaita bändejä ja artisteja, jotka ansaitsevat päästä esille.  


Kaupunkifestivaalilla uusia musiikkielämyksiä etsivät paitsi keikkakävijät, myös kotimaiset ja kansainväliset musiikkialan ammattilaiset. Lost In Music on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa. Tapahtumien kansainvälisiä vierailuja koordinoi suomalaisen musiikkiviennin edistämisorganisaatio Music Finland.

Music Finland tuo Musiikki & Mediaan ja Lost In Musiciin kymmeniä kansainvälisiä musiikkiteollisuuden ammattilaisia: A&R:iä, managereita, music supervisoreita, agentteja, buukkaajia ja PR-toimistoja ympäri maailmaa. 

Ammattilaisvieraita saapui Tampereelle viime vuonna esimerkiksi Saksasta, Isosta-Britanniasta, Yhdysvalloista, Japanista ja Pohjoismaista. Lost In Music on tämän myötä suomalaisille artisteille ja yhtyeille helpoin mahdollisuus näyttäytyä myös kansainvälisille toimijoille.


Ensimmäiset vahvistetut artistit julkaistaan kesäkuukausina. Festaripassit ja pääkonserttien ennakkoliput tulevat myyntiin heinäkuussa.

01.04.2016
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy