Nayteikkuna

Savoy-teatteri avaa 40 hengen erikoiskonsertilla

Savoy-teatteri toteuttaa ensimmäisen yleisökonserttinsa kokoontumisrajoitusten lievennyksen (50 henkeä) myötä keskiviikkona 3.6. yhdessä UMO Helsinki Ensemblen kanssa.


Konsertin järjestelyt ovat poikkeukselliset: lippuja myydään vain 40 hengelle, ja yleisö sijoitetaan istumaan Savoyn 750 hengen katsomoon reiluin turvavälein.

Myynnissä on yhden ja kahden hengen paikkalippupaketteja, jotka ostetaan ainoastaan verkkokaupasta (www.lippu.fi). Myyntiin tulevat paikat on sijoitettu siten, että yleisö ei joudu lähikontaktiin toistensa tai esiintyjien kanssa.

Esitykseen voi ostaa rajoitetusta valikoimasta virvokkeita etukäteen lipun oston yhteydessä. Tilatut virvokkeet toimitetaan istumapaikalle ennen saliin pääsyä. Paikan päällä virvokemyyntiä ei ole.

Lähikontaktien minimoimiseksi naulakkopalveluja ei poikkeuksellisesti ole tarjolla, vaan yleisö vie takit mukanaan saliin. Siivousta on tehostettu, ja yleisölle on tarjolla käsidesiä.
Paikoille ohjaaminen tapahtuu turvavälit huomioiden. Savoy-teatteri haluaa muistuttaa, että konserttiin ei pidä tulla, mikäli henkilöllä on vähäisiäkään hengitystie- tai muita mahdollisia koronaoireita.

Konsertin ohjelmassa on Nino Rotan ja Ennio Morriconen elokuvamusiikkia. Näitä italialaisia elokuvasävelmiä esittää UMO Helsinki Ensemble, joka on UMO Helsinki Jazz Orchestran riveistä koottu viisihenkinen yhtye.

Konsertin sisällön on suunnitellut ja tälle kokoonpanolle sovittanut trumpetisti Tero Saarti. Hänen kanssaan esiintyvät saksofonisti Ville Vannemaa, pianisti Seppo Kantonen, basisti Ville Herrala sekä rumpali Markus Ketola. Savoy-teatterin johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä jututtaa esiintyjiä musisoinnin lomassa.

Ohjelmassa on Nino Rotan (1911-1979) sävellyksiä elokuvaohjaaja Federico Fellinin elokuvista Casanova, Amarcord, La dolce vita ja La strada sekä Franco Zeffirellin ohjaamasta elokuvasta Romeo ja Julia.

Ennio Morriconen (1928-) tuotannosta on poimittu sävelmiä, jotka muistetaan Sergio Leonen elokuvista Suuri gangsterisota, Huuliharppukostaja ja Kourallinen dollareita. Mukana on myös musiikkia Giuseppe Tornatoren elokuvasta Cinema paradiso.

 

Nino Rota - Ennio Morricone: Italialaista elokuvamusiikkia

UMO Helsinki Ensemble, Savoy-teatteri 3.6.2020 klo 18.00
Liput 15 e sisältäen palvelumaksun, lisäksi verkkokaupasta ostettaessa laskuun lisätään 1 euron toimitusmaksu per ostoskerta

Liput ovat myynnissä nyt lippu.fi-palvelussa.

•••

Täydennys 21.5.2020: Konsertti myytiin heti loppuun, ja sen vuoksi järjestetään lisäkonsertti samana päivänä. Liput lisäkonserttiin tulevat myyntiin perjantaina 22.5. klo 14 Lippupisteen verkkokaupassa.

•••

Konsertin kesto noin 70 minuuttia, ja siinä ei ole väliaikaa.

Tuotanto: Savoy-teatteri ja UMO Helsinki Jazz Orchestra

20.05.2020
|
Lauri Paloposki | Kuva: Olli Nurmi
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy