Teatteri Toivo luo toivoa taiteelle 2022

Image

Toivoa taiteelle 2022 – Teatteri Toivo avaa tilansa veloituksettomaksi harjoitus-, residenssi- ja workshop-tilaksi

Kulttuuri- ja taidealan toimijat voivat nyt hakea harjoitus-, residenssi- ja workshoptilaa Teatteri Toivolta heinäkuun ajaksi. Haku on avoin kaikille ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, huomioiden hakijan suunnitelman soveltuvuus tilaan ja Teatteri Toivon arvoihin.

Tilan käyttäjille tarjolla ovat Teatteri Toivon harjoitus- ja esiintymistila Helsingin Hermannissa:

  • 6 x 3 m lava, korkeus 60cm
  • lavan edessä n. 10 x 5/10 m sali
  • Salissa tanssiin soveltuva lattia
  • Salin korkeus n. 6 metriä
  • Lavan kohdalla ripustusmahdollisuuksia n. 5m korkeudella, eli n. 4,4 m lavan pinnasta

Käytössä myös Teatteri Toivon tapahtumatilan äänentoisto, säädettävä valaistus (Toivon produktioiden puitteissa), kalusteet, vessat ja keittiö.

Teatteri Toivo on järjestänyt Toivoa taiteelle -kampanjaa omien resurssiensa puitteissa jo vuodesta 2016 lähtien. Koronapandemian kurittamalla taide- ja kulttuurialalla uskotaan löytyvän tarvetta enemmän kuin koskaan matalan kynnyksen veloituksettomille tiloille, joissa edistää produktioita ja ylläpitää ammattitaitoa. 

"Me Teatteri Toivolla uskomme kulttuurityön keskinäiseen solidaarisuuteen ja yhdessä tekemisen elvyttävään voimaan. Haluamme olla mukana mahdollistamassa kulttuuri- ja taidetyötä, sekä edistää taiteen, sekä sen tekemisen, saavutettavuutta." - Teatteri Toivon internet-sivuilla kerrotaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet on julkaistu Teatteri Toivon nettisivuilta.