Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani – tukikonsertti Ukrainan lasten hyväksi 11.3.

Image

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää tukikonsertin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa Espoon Sellosalissa perjantaina 11.3. klo 17 – 18.
Konserttiin on mahdollista osallistua valtakunnallisesti striimin kautta ja sen tuotto lahjoitetaan Ukrainan lasten hyväksi

 

"Tässä järkyttävässä tilanteessa nousee mieleen se, miten voisin auttaa sodan keskelle joutuvia ukrainalaisia. Sota on tullut lähelle, enkä voi olla ajattelematta sitä omien lasteni ja perheeni kautta. Mitä voisin tehdä sotaan joutuneiden ja sitä pakenevien lasten ja naisten hyväksi?”, Tuure Kilpeläinen kuvailee.

Koko maailman pysäyttänyt Ukrainan sota on ajanut lapsia kodeistaan ja vaatinut jo usean lapsiuhrin hengen. Sota on saanut suomalaiset ja ihmiset kautta maailman osoittamaan tukensa ukrainalaisille. Näin kävi myös Kilpeläiselle ja hänen yhtyeelleen.

”Päätimme Kaihon Karavaanin kanssa järjestää tukikonsertin, jotta henkilökohtaisten avustusten lisäksi saisimme isomman potin kasaan. Mukana on koko työryhmämme, Espoon Sellosali ja kumppanina Pelastakaa Lapset ry, jonka avulla varmistamme, että tuki kohdentuu tehokkaasti sitä tarvitseville.”

Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 ja jatkaa hätäavun toimittamista lapsille ja heidän perheilleen Ukrainassa ja lähimaissa, joihin ukrainalaiset pakenevat. Lahjoituksilla lapsille viedään muun muassa talvivaatteita, suojaa, ruokaa ja puhdasta vettä sekä psykososiaalista tukea. Pelastakaa Lapset auttaa pakenevia lapsia ja yhdistää pakomatkalla toisensa kadottaneita perheitä.

Mukana tukikonsertin järjestämisessä on Pelastakaa Lapset ry, Espoon Sellosali, Central Line Entertainment, Lippupiste, Torvinen Showtekniikka ja Universal Music Finland. Ukrainan tukikonsertti on oma erillinen tapahtumansa ja se järjestetään Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin kahden loppuunmyydyn konsertin lisäksi.

 

Liput Sellosalin konserttiin maksavat 39,00 euroa, striimauslippu 19,00 euroa. Konsertti on ikärajaton.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani - Ukrainan tukikonsertti järjestetään perjantaina 11.3. Espoon Sellosalissa klo 17-18 ja valtakunnallisesti striimattuna.

 

Tervetuloa mukaan auttamaan! 

Liput tulevat myyntiin perjantaina 4.3. kello 12 ja ne myy Lippupiste.

Konsertin tuotto menee Pelastakaa Lasten hätäapukeräykseen Ukrainan lasten hyväksi.