Allen & Heath Avantis – käyttöjärjestelmän versio on nyt 1.2

Merkittäviä uudistuksia ja kokonaan uusia DEEP-prosessoreita sisältävä Avantis V1.2 on nyt ladattavissa Allen  & Heathin sivustolta-

 

Realiaikainen analysaattori eli RTA on sananmukaisesti näkyvimpiä uudistuksen kohteita. Uudessa RTA:ssa mitatun vasteen saa piirtymään kätevästi suoraan ekvalisaattorin asetusten taustalle.

 

Vaihtoehtoisesti vastetta voi tarkastella sonogram-näkymässä, jota kehutaan erityisen tehokkaaksi työkaluksi huoneresonanssien jahtaamisessa ja miksauksen balanssiongelmien setvimisessä.

 

Mikseriin integroitujen DEEP-prosessoreiden joukkoon on lisätty tutun näköinen harmaapintainen BUS-kompressori, joka on mallinnettu legendaariseksi luonnehditun analogimikserin pohjalta. Sen kerrotaan liimaavan miksauksen osaset tiukkaan nippuun.

 

Dynamiikkatyökalujen uudistuksista mainittakoon myös jo aiemmassa versiossa esiteltyyn OptTronic-kompressoriin lisätty ModelB-valinta, jolla kompressori muuntuu "2A-tyyppiseksi".


Source Expander on sekin uusi työkalu, mahdollisimman helpoksi suunniteltu ekspanderi.


Ohjelmaversioon 1.2 kuuluva Dual Threshold -ekspanderi on puolestaan tarkoitettu kriittisiin ja tarkkuutta vaativiin dynamiikan muokkauksiin.


Avantiksen uusi käyttöjärjestelmä nivoutuu nyt myös suoraan Sennheiserin langattomien 300/500-, 2000- ja 2050-järjestelmien monitorointiin joko mikserissä tai Directorissa. Näkyville ja säädettäviksi saadaan langattoman järjestelmän keskeiset tiedot, kuten kanavien mykistykset, signaalitasot, akkujen varaustilan näytöt jne.

Avantis V1.2 on ladattavissa Allen & Heathin verkkosivustolta

Lisätiedot: F-Pro Esitystekniikka

07.07.2022
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy