Cordial CVP-BB-HD – videokaapeleita kenttähommiin

Saksalainen Cordial toi markkinoille HD Koax -videokaapeliin perustuvat valmiit johdot, jotka on suunniteltu vaativiin kenttäoloihin radio- ja TV-tuotannoissa, sekä erityisesti isojen tapahtumien PA-järjestelmissä.

Mallistoon kuuluu eripituisia valmiskaapeleita, joista tarkkaamon laitekytkentöihin soveltuvat ovat mitaltaan 0,3 metristä 10 metriin. Siirreltäviä kaapeleita esimerkiksi kameroiden kytkemiseen on tarjolla metrin mittaisesta kymmenmetriseen. Pitkien vetojen kelalle tarkoitettuja kaapeleita puolestaan löytyy 50-, 75- ja 100-metrisinä versioina.

Jokaiseen eri käyttötarkoitukseen on valittu siihen soveliain kaapelityyppi ja lisäksi häviöiden minimoimisessa edesauttavat uudet erityisvalmisteiset BNC-liittimet, jotka on kehitetty yhteistyössä Neutrikin kanssa. Myös krimppaustyökalu, jolla liittimet kiinnitetään johtoon, on Neutrikin tätä kaapelimallistoa varten kehittämä. 
Kaikissa CVP-BB-HD-kaapeleissa on johdon päässä kahdeksan senttimetrin mittainen läpinäkyvä kutistesukka, jonka alle voi sujauttaa nimikointia varten oman merkkausteippinsä tai väritunnuksensa ennen sukan kuumennusta.

Lisätiedot: Noretron Komponentit

16.09.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy