Digitech Element – 31 pedaalia yksissä kuorissa!

Efektipedaaleiden veteraanivalmistajiin lukeutuva Digitech tunnetaan myös digitaalitekniikan tienraavaajana. Hiljattain esitelty Element yhdistääkin historian molemmat puoliskot.

Element on mallinnustekniikkaan perustuva multiefekti, josta löytyy valmistajan mukaan 31 eri efektipedaalia, 12 vahvistinta ja yhdeksän kaiutinkaappia. Viritysmittari ja kuulokeliitäntä täydentävät monipuolisen paketin, jota voi käyttää perinteisen kitaravahvistimen liittämisen ohessa myös linjasoittoon tallentimelle (tai PA-systeemiin), sekä kotiharjoitteluun luurikuuntelun kera. Kotiharjoittelun mausteeksi Element tarjoaa 45 erilaista rumpukomppia, joiden tahdittaman soitto sujuu rattoisammin. Luonnollisestikin kompin tempoa voi säätää, joten hallittu treenaus sopivalla nopeudella sujuu.

 

Element toimii erillisellä virtalähteellä, joka kuuluu pakettiin automaattisesti.

 

Digitech on ladannut Element-pedaaliin valmiiksi 100 erilaista ohjelmaa ja muistissa on vapaata tilaa toiset sata paikkaa, joihin voi tallentaa omia sommitelmiaan. Efektien ja vahvistinten ruuvailu on tehty helpoksi ja soundin rakennuspalikat on järjestelty perinteistä pedaalilautaa ja vahvistinasetelmaa muistuttuvaan muotoon. Enimmillään käyttöön saa seitsemän eri efektiä samanaikaisesti.

Digitech valmistaa Element-pedaalista myös rinnakkaismallia Element XP, jossa on perusmallin jatkona kiinteä ekspressiopedaali.

Lisätiedot: EM Nordic

04.09.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy