Electro-Harmonix Bass Soul Food tuo jytyä soundiin

Soul Foodin saaman vastaanoton innoittamana Electro-Harmonix on nyt julkistanut basisteille aivan oman version aiheesta. Sitäkin tosin voi käyttää myös kitaralla, kerrotaan valmistajan tiedotteessa.

Bass Soul Food tarjoaa sekä yliohjausta että puhdasta lisävahvistusta maun mukaan Blend-säätimellä sekoitettuina. EH:n mukaan rasiasta irtoaa maukasta säröä, ilman että instrumentin oma sointi peittyisi. Bassotaajuuksien luvataan myös pysyvän kiinteinä ja erottelevina. 

Soinnin yleissävyyn vaikuttava Treble-säädin ei vaikuta mitenkään viisarin osoittaessa keskipäivän lukemia, mutta tästä asennosta myötäpäivään kierrettäessä diskantti korostuu ja vastapäivään ruuvattaessa puolestaan vaimentuu.

Signaalitason sovitus basson mikrofonien, elektroniikan tai esimerkiksi signaalipolulla Soul Foodia edeltävän pedaalin antotasolle sopivaksi hoidetaan tarvittaessa vipukytkimellä, jolla saadaan aikaiseksi 10 desibelin vaimennus tulopuolella.
Bass Soul Food toimii valinnan mukaisesti joko bufferoivana tai true bypass -tyyppisesti silloin, kun efekti polkaistaan pois päältä.
Efekti toimii yhdeksän voltin jännitteellä ja käyttövirran se ottaa joko neppariparistosta tai pakettiin kuuluvan verkkomuuntajan kautta.
 
Lisätiedot: Uraltone

14.01.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy