IK Multimedia T-RackS Joe Chiccarelli Vocal Strip – täsmäplugari lauluraidoille

IK Multimedia on lanseerannut Joe Chiccarelli Vocal Strip -laajennuksen T-RackSille. Grammy-palkitun tuottajan analogilaitteistoa ja signaaliketjua plug-in-muodossa mallintavassa laajennuksessa on integroitu yhteys T-RackS Custom Shop -kauppapaikkaan.

 

Plugarin keskiössä on kolme erilaista kompressoria: UREI 1176, Fairchild 670 ja UA 176/ Tube-Tech CL 1B. Mallinnuksiin on käytetty rautapuolen analogilaitteistoa digitaalisesti jäljitteleviä IK:n DSM- ja SCC -teknologioita.

 

Käyttäjän hyödynnettävissä on De-esser-osio, joka on optimoitu mies- ja naisäänille, ja joka taltuttaa suhinat ja sihinät yhdellä säätimellä.
Analogimallinnettu eq-osio toimii puolestaan joko täysin itsenäisesti tai kolmen kompressorin seassa Pre/Post-kytkimen asennon mukaan.

Efektejä on tarjolla Chiccarellin IK:n arsenaalista valikoidut kaiku-, viive- ja modulaatioparit. Lisäksi plugarista löytyy Wet/Dry-kontrolli, sekä saturaatiota lisäävä Drive- ja saturaation ylä-ääniä säätelevä Color-säädin.

IK Multimedia T-RackS Joe Chiccarelli Vocal Strip omaa kattavan valikoiman valmiita preset-asetuksia, ja käyttäjä voi luoda niitä myös itse lisää. Ohjelma on myynnissä esittelyhintaan 129,99 € (normaalisti 159,99 €) 31. toukokuuta 2022 asti.

192 kHz:n näytetaajuudella toimiva laajennus on yhteensopiva 64-bittisten käyttöjärjestelmien kanssa.
Macilla se toimii macOS 10.10:lla tai uudemmalla ja tukee Audio Units-, VST 2-, VST 3- ja AAX -formaatteja.
Windowsilla vaatimuksena on Windows 7, 8 tai 10 ja tuki löytyy VST 2:lle, VST 3:lle ja AAX:lle.

Valmistajan esittelyvideo:

Lisätiedot: IK Multimedia

23.05.2022
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy