Nexo Geo M6 – ei värillä väliä

Nexo kutsuu uutta Geo M6 -systeemiään kompaktiksi äänentoistojärjestelmäksi ja sellainenhan se juuri onkin. Kokoäänialueen kaiuttimella on leveyttä hieman alle 40 senttimetriä, korkeutta karvan yli 19 senttiä ja syvyyttä tasan 26 senttiä.

Geo M6:ssä käytetään Nexon patentoimaa rakennetta, jonka ansiosta eri elementtien tuottaman äänen alkusija paikallistuu yhteen pisteeseen. Kaiuttimen suuntaavuutta voidaan muuntaa aalto-ohjaimilla, jotka laventavat normaalin 80 asteen horisontaalisen avautumiskulman 120 asteeeseen. 6,5-tuumaisten kartioelementtien eteen sijoitetut fyysiset ohjaimet taas huolehtivat siitä, että niiden ääni summautuu myös korkeilla taajuuksilla ihanteellisesti, ja tulos vastaa valmistajan mukaan tilannetta jossa käytettäisiin tuplamäärää 3,25-tuumaisia elementtejä.

Geo M6:n kotelot valmistetaan polyuretaanista ja väriksi voidaan valita mikä hyvänsä RA L-kartan vaihtoehto, sisustuksen vaatimusten mukaan.

 

Yhdellä Nexon NXAMP-päätevahvistimella voi ajaa enimmillään 12 Geo 6M -kaiutinta.
Bassotoiston tanakoittamiseen voi käyttää Nexon omia sub bass -malleja, ja järjestelmää varten on tarjolla kattava valikoima ripustus- ja asennustarvikkeita.

Lisätiedot:  Electrowaves

Edit: Lisätiedot-kohta on päivitetty 13.5.2015 vastaamaan Nexon nykyistä maahantuojaa Suomessa. 

14.07.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy