Revv Northern Mauler – sahaus- ja vahvistinsäröä

Image

Kanadalainen vahvistin- ja pedaalivalmistaja Revv on julkistanut Northern Mauler -säröpedaalin, joka on suunniteltu yhteistyössä tuottaja/YouTube-persoona Glenn Frickerin kanssa.


Revv Northern Mauler on kaksiosainen pedaali, joka sisältää yhtäältä valmistajan custom-tuunatun  high gain -vahvistinkytkennän ja toisaalta version Bossin Heavy Metal (HM-2) -pedaalin kytkennästä (”Chainsaw Circuit”). Jälkimmäinen on ollut eritoten ruotsalaisten death metal -soittajien suosikkipoljin.

Image

Revv Northern Maulerin bite- ja growl-säätimet (treble & bass) toimivat Chainsaw-kytkennän sävysäätöinä. Vastaavasti vahvistinsärön sävyjä pääsee muokkaamaan treble-, mids- ja bass-säätimillä.
Yhteisiä säätöjä molemmille kytkennöille ovat Giv’r (särön/saturaation määrä), volume (pedaalista lähtevän äänen voimakkuus) sekä Blend, jolla säädetään portaattomasti kytkentöjen välinen suhde tai vastaavasti kuuluviin vain jompi kumpi kytkennöistä.

Revv Northern Maulerin jalkakytkimellä päästään true bypass -ohitustilaan. Pedaali on varustettu tulo- ja lähtöjakeilla sekä liitännällä yhdeksän voltin DC-verkkoadapterille (keskinapa negatiivinen), virrankulutuksen ollessa 20 milliampeeria.

Image

Revv Northern Mauler valmistetaan Kanadassa.

Lisätiedot: Custom Sounds