Universal Audio Volt 4 & Volt 476P – lisää voltteja!

USB-C:n kautta tietokoneen kanssa keskustelevat Volt4 ja Volt476P laajentavat aiemmin esiteltyä ja Riffissäkin jo testattua Volt-mallistoa.


Muunnokset analogisesta digitaaliseksi ja toiseen suuntaan tehdään 24-bittisesti ja näytetaajuus voi olla ylimmillään 192 Hz.

Voltit sopivat kumppaneiksi Mac- ja pc-tietokoneiden lisäksi myös iPhonelle sekä iPadille.

Laitteiden mukana toimitetaan nippu ohjelmistolisenssejä, joilla saa käyttöönsä Softuben mallintaman Marshall Plexi Classic Amplifier -mallinnoksen, Ableton Live 11 Lite -DAW-ohjelman,  Melodyne Essential -applikaation, Ampeg® SVT-VR Classic Bass Amp -plugin,  LX480 Essentials -efektipaketin, Virtual Drummer Deep -sovelman, sekä Virtual Bassist Dandy Labs -ohjelman.

 

Volt 4:n neljä tulokanavaa jakautuvat kahteen etulaidan puolelle sijoitettuun mikrofoni/instrumenttituloon (XLR kombo) sekä kahteen takalevyssä olevaan, linjasignaalille tarkoitettuun jakkituloon.
Mikrofoni- tai instrumenttisignaalin sävyä voi maustaa Vintage-kytkimen takaa löytyvällä vaihtoehtoisella vahvistinkytkennällä, jonka luvataan tuovan vanhahtavaa ilmettä soundiin.

 


Linjatason lähdöt sijaitsevat takalaidan puolella ja neljän itsenäisen monolähdön jatkona yksi kaiutinkuunteluun tarkoitettu stereopari.
Midi-liitännät viisipiikkisin DIN-liittimin kuuluvat varusteluun, samoin kuin ulkoisen virtalähteen liitäntä.

Kuulokkeille on liitäntä etulaidasn puolella ja luureille on oma voimakkuudensäätönsä, sekä mahdollisuus reitittää tulokanavien signaalia kuunteluun suoraan laitteen sisällä, jolloin saavutetaan latenssiton  monitorointi.

 


Volt 476P on liitännöiltään hieman edellistä isompi ja sen kaikki neljä kanavaa soveltuvat kytkinvalintaisesti joko mikrofoni-, instrumentti- tai linjasignaalin tallennukseen.
Vintage-kytkennän lisäksi Volt 476p:ssä on joka kanavassa myös yleispätevä kompressori, jolle on ainoastaan päälle/pois-kytkin, eikä minkäänlaisia säätöjä. Kompressori on toteutettu maineikkaan 1176-kompressorin henkeen.

Volt 476P:ssä on lisäksi kaksi omin voimakkuudensäätimin varustettua kuulokeliitäntää, linjatason stereolähtö kaiutinkuuntelua varten, neljä balansoitua linjatason lähtöä ja Volt 4:ää vastaavat midi-liitännät.

Aiempia Volt-malleja koskevan tuoteuutisen voi lukea tämän linkin kautta.

Lisätiedot: MSonic
 

12.09.2022
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy