Nayteikkuna

Carl Martin & F-Musiikki ryhtyivät yhteistyöhön


F-Musiikki Oy ja tanskalainen East Sound Research ovat solmineet yhteistyösopimuksen Carl Martin -efektien, vahvistimien ja tarvikkeiden maahantuonnista Suomeen.

East Sound Research on vuonna 1990 perustettu, alkujaan PA-vuokrayritys, joka nopeasti perustamisensa jälkeen alkoi valmistaa tilaustyönä tehtyjä audiolaitteita.
ESR:n tavoitteena on alusta alkaen ollut suunnitella ja valmistaa vaativaan ammattikäyttöön ylivoimaisella äänenlaadulla ja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustettuja tuotteita, joita muut laitevalmistajat eivät pysty tarjoamaan.

Ensimmäinen Hot Drive’n Boost -pedaali näki päivänvalon vuonna 1993. Sen jälkeen pedaalivalikoima on laajentunut käsittämään nykyiset 44 korkealaatuista pedaalia ja lisää on tulossa.

Vuonna 2005 ESR julkisti myös ensimmäisen point-to-point valmistetun Custom Shop 50 -putkivahvistimen. ESR:n mallisto käsittää nykyään sekä nuppeja, kaappeja, että bassosettejä.

Ensimmäiset Carl Martin -tuotteet saapuvat F-Musiikin varastoon toukokuun aikana. 

F-Musiikki on 117 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa.


Lisätiedot: F-Musiikki

29.04.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy