Nayteikkuna

DW ostaa nipun rumpu- ja lyömäsoitinmerkkejä

Amerikkalainen Drum Workshop, Inc. ja Fender Musical Instruments ovat solmineet sopimukseen, jonka mukaisesti DW ostaa Fenderiltä useita tuotemerkkejä. Rumpu- ja lyömäsoitinosastolla uuteen omistukseen siirtyvät Latin Percussion®, Toca® Percussion, Gretsch® Drums, Gibraltar Hardware sekä KAT® Percussion.

Lisäksi DW hankkii itselleen myös Ovation® Guitars -kitarabrändin.

“Tämä on ällistyttävän hieno tilaisuus vahvistaa intohimoista sitoutumistamme rumpaloinnin jaloon taiteeseen. Toivotamme nämä perinteiset amerikkalaiset merkit lämpimästi tervetulleiksi DW:n tuoteperheeseen”, toteaa DW:n johtaja Chris Lombardi.

1972 perustettu Drum Workshop, Inc. on perheyhtiö, joka valmistaa rumpuja, lyömäsoittimia ja oheistarvikkeita DW- ja PDP-nimillä.
Solmitun kaupan yksityiskohtaiset vaikutukset selviävät myöhemmin, mutta nyt jo kerrotaan, että DW:n tuotanto säilyy Kaliforniassa, Gretsch-rumpuja tehdään vastakin Etelä-Carolinassa ja Latin Pecussionin päämaja puolestaan pysyy New Jerseyssä.

”Olemme erittäin ylpeitä tekemästämme työstä näiden merkkien hyväksi ja uskomme, että niillä on kukoistava tulevaisuus uusissa käsissä”, toteaa Scott Gilbertson Fenderiltä.

”Luvassa on todella jännittävä vuosi”, kuvailee Chris Lombardi tunnelmia DW:llä. ”Omistaudumme isäni (DW:n perustaja Don Lombardi) kanssa täydestä sydämestä työhön näiden jo paikkansa vakiinnuttaneiden ja ansiokkaiden tuotemerkkien parissa ja näköpiirissä on hieno tulevaisuus koko rumpumaailmalle”.

Lisätiedot: Musamaailma

07.01.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy