Nayteikkuna

L-Acoustics julkaisi tutkimustuloksia äänentoistotekniikasta

Ranskalainen L-Acoustics haluaa tähdentää sitoutumistaan tieteelliseen tutkimustyöhön osana audiolaitteistojen kehittämistä ja niiden käytön optimointia. Avoimesti luettaviksi avatut yhteenvedot tutkimusaineistoista ovat osa tätä hanketta, ja materiaalia täydennetään myös webinaareilla.


Uusimmat yleisölle avatut materiaalit käsittelevät PA-laitteiston mittaukseen liittyviä kysymyksiä. Julkaisut "Measurement Quality at Low Frequencies", "Measurement Quality at High Frequencies" ja "Optimum Measurement Locations for Loudspeaker System Equalization"  löytyvät sekä yrityksen verkkosivustolta että sen käyttämistä sosiaalisen median kanavista.

Samassa tiedotteessa kerrotaan, että L-Acoustics on koonnut kattavan listauksen vapaasti ladattavista AES:n tieteellisistä julkaisuista. Näiden joukossa ovat mm. suurten kaiutinjärjestelmien ihanteellista mittausta käsittelevä artikkeli, sekä lattialle asetettujen ja ripustettujen sub-woofereiden keskinäisiä tehokkuuseroja vertailevan tutkimuksen yhteenveto.

Tarkemmat tiedot webinaarien ohjelmasta ja tulevista julkaisuista löytyvät L-Acousticsin sivustolta.

Lisätiedot: L-Acoustics

17.04.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy