Nayteikkuna

Musacornerin musamessut Lempäälän Ideaparkissa sunnuntaina 23.9.2018

Musacornerin ja Ideaparkin järjestämät Musamessut avautuvat kello 12:00 ja näyttely on avoinna iltakuuteen. Rinnakkaistapahtumana järjestetään samaan aikaan myös valtakunnalliset levymessut. Kumpaankin messutapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Päivän aikana Ideaparkin keskusaukion ohjelmalavalle nousevat mm. Anssi Kela (Martin-kitarat), Jaska Lukkarinen (Zildjian-symbaalit), Heikki Silvennoinen, Jarkko Ahola Duo (QSC, KORG, Martin, Takamine), Desto (KORG, Arturia).

Kattavassa laitenäyttelyssä ovat edustettuina mm. Akai, Akg, Alesis, Arturia, Boss, Blackstar, Fender, Gibson, Jackson, JBL, Kala, Korg, Marshall, Martin, Novation, Qsc, Roland sekä Vox.
Musamessujen arpajaisissa on pääpalkintona arvoltaan noin 1000 euron Jackson Pro -sarjan sähkökitara.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen soitinrakennusosasto esittelee messuilla soitinrakennus- ja artesaanikoulutusta.
Kitarafaktorin soitinhuolto puolestaan säätää messuilta ostetun kielisarjan hinnalla kitaran tai basson soittokuntoon.
Idemco oy:n osastolla ovat esillä musiikkilehti Riffi sekä Riffin julkaisemat oppi- ja käsikirjat.


Lastenohjelmaa Kulttuurikeskus Piipoossa
Päivän aikana järjestetään lapsille teemaan sopivaa ohjelmaa, kun Kulttuurikeskus Piipoon Soitintyöpajoissa tehdään kierrätysmateriaaleista hauskoja soittimia ja opetellaan soittamaan niitä. Pajojen päätteeksi pidetään yhteisjamit!
Soitintyöpajat pidetään kello 13:00 ja 15:00

Lisäksi Piipoossa järjestetään kaksi Mielikuvitusleikit- työpajaa, joissa leikitään hauskoja mielikuvitusleikkejä yhdessä.
Mielikuvitusleikit-työpajat pidetään kello 12:15 ja 14:00.

Huom!
Kulttuurikeskus Piipoossa on sisäänpääsymaksu.

Tapahtuman lisätiedot: Musacorner 
 

17.09.2018
|
Riffi
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy