Nayteikkuna

Soitinkauppiaat lyöttäytyivät yksiin

Turun Puutarhakadulla on aloitettu mielenkiintoinen yhteistyö, johon osallistuu useita alan toimijoita. Perinteisen uutta tavaraa myyvän musiikkiliikkeen rinnalla samasta osoitteesta löytyy vintageen erikoistunut yritys, musiikkikoulu, soitinhuolto, äänitys/mediastudio sekä alan laitteiden vuokrauspalvelua.

Toiminta keskittyy Turussa osoitteeseen Puutarhakatu 14 ja mukana allianssissa ovat turkulainen musiikkiliike Soitinasema sekä maahantuontitoimintaa (mm. Kawai) harjoittava Suomen musiikkilaitetukku.

 


Kolmas tuotepainotteinen toimija on vintage-soittimiin ja -laitteisiin erikoistunut vintagemusicshop.net, jolla on tiedotteen mukaan jo yli 40 vuoden kokemus alalta. Samassa yhteydessä toimiva
Suomen musiikkilaitevuokraamo puolestaan välittää sekä soittimia että laitteita esimerkiksi äänitys- ja keikkakäyttöön. Listoilla ovat tiedotteen mukaan oman kokoelman lisäksi kaikkien suomalaisten soitinvuokraajien kalustot.

Tiedotteen mukaan allianssilla on tarjota myös Suomen suurin, käytettyjen ja kunnostettujen pianojen sekä flyygelien myyntipiste ”Pianoverstas taitavien pianoteknikkojen käsissä”. Tarjolla on myös pianoihin erikoistunut kuljetuspalvelu.

Soitinhuolto taas kattaa kitaroiden ja vahvistimien ohessa myös puhaltimet ja kosketinsoittimet. Toimintaa luonnehditaan ammattitaitoisten kädentaitajien ylläpitämäksi.

Musiikkikoulu tarjoaa osaavien opettajien palveluita yksityisoppitunteina, ja äänitys/media-studio toimii multimediatuottajan ja Sibelius-Akatemian äänittäjän ja tuottajan mestarikurssin käyneen pitkän linjan osaajan ohjauksessa.

Tiloissa toimii myös Suomen karaokeklubi, jonka jäsenet saavat erikoisetuja ja tietoa uusimmista karaoketapahtumista sekä laiteuutuuksista.

Lisätiedot: Suomen Musiikkilaitetukku
 

28.10.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy