Nayteikkuna

Suomalainen Tune Pan Alley avasi jakelukanavat musiikintekijöille

Tunepan Alley Oy on kesällä 2014 perustettu suomalaisten musiikin tekijöiden kehittämä start up -yritys, jonka nyt avaama tunepan.com -sivusto toimii platform‐mallisena verkkoyhteisöpalveluna sekä digitaalisena julkaisijana.

Verkkopalvelussa musiikintekijät voivat tehdä tuotantosopimuksia sekä tuottaa ja julkaista digitaalisesti musiikkia. Julkaisu tapahtuu verkossa toimiviin digikauppoihin ja streamauspalveluihin. Mukana ovat mm. Itunes, Google Play, Spotify ja Deezer.

Palvelu valitsee jäsenensä invitation only -periaatteella ja tällä hetkellä mukana on noin 200 beta-käyttäjää, jotka koostuvat pääasiassa suomalaisista studiomuusikoista ja tuottajista.

Juuri avatulla tunepan.com -sivustolla on tarkoitus paikata vallitsevaa crowdsourcing-henkisen online-alustan puutetta ammattimaisella tasolla työskenteleville musiikintekijöille.
Globaalissa musiikintekijöiden verkkoyhteisössä on myös vahva kansainvälisen työllistämisen tavoite. Verkkoyhteisön tavoite on kasvaa kansainvälisesti merkittäväksi verkkotyökaluksi.

Tunepan Alley Oy on alusta asti käyttänyt palvelun suunnittelussa ja sisällössä Elvis ry:n, Teoston sekä Muusikkojen Liiton asiantuntemusta.

Tunepanilla on selkeä missio: Helpotetaan musiikintekijöitä musiikin tekemisessä ja sen julkaisussa kansainvälisesti. Tämän tavoitteen mukaisesti Tunepanin jäsenet saavat pitää myös tuottamansa musiikin oikeudet sekä myyntivoitot itsellään 100%.

Tunepanin liiketoiminta-ajatus perustuu vuosimaksuun sekä tuotemyyntiin.

 

Linkki verkkosivustolle: Tunepan Alley

Tiedustelut s-postilla

22.05.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy