Nayteikkuna

Supertrio The Aristocrats konsertoi Helsingissä syyskuun 24.

Kitaristi Guthrie Govan, basisti Bryan Beller ja rumpali Marco Minnemann tunnetaan oman soittimensa huipputaitajina, joiden meriitteihin kuuluvat vakiopaikat mm. Joe Satrianin ja Steven Wilsonin vakiomiehistöissä. Kiertue Euroopassa tuo ryhmän Circus Helsinkiin syyskuussa.

Kolme levyä tähän mennessä julkaissut The Aristocrats on rock- ja fuusiovaikutteineen eräs tämän ajan mielenkiintoisimmista instrumentaalibändeistä. Sen musiikissa yhdistyvät virtuoottinen solistisuus ja dynaaminen, tiiviiseen vuorovaikutukseen perustuva yhtyesoitto.

Jonkinmoisen sattuman – tai kohtalon – johdatuksena seitsemän vuotta sitten synnytetty The Aristocrats vieraili Suomessa edellisen kerran 2016  ja tuon vierailun yhteydessä tehdyn haastattelun voi lukea myös Riffin verkkosivustolta.

Kiertutiedotteen mukaan tämän vuoden ohjelmisto on kattava leikkaus läpi yhtyeen historian.

Soittajille avautuu ennakkoon mielenkiintoinen lähestymiskulma The Aristocratsin musiikkiin Jam Tracks Central -verkkopalvelussa, josta voi lunastaa itselleen yhtyeen levyt autenttisina äänitteinä omaksi harjoitus/jamittelupohjaksi.
Tarjolla on omat miksauksensa niin kitaristeille kuin rumpaleille ja basisteillekin, ja paketteihin kuuluvat mukaan tabulatuurit ja/tai nuotinnokset, joilla pääsee kyytiin.

Yhtyeen levyt vakiomuodossaan voi puolestaan hankkia bändin oman verkkokaupan kautta.

The Aristocrats keikalla 24. syyskuuta 2018 Helsingissä The Circuksessa. Lippuja myy Ticketmaster

 

 

07.08.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy