Hii-o-hoi!

 Talvi on selvitty ja uusi verso puissa. Tämän numeron putkahtaessa painosta on kesäkuu juuri aluillaan ja ilmatkin lämpeämässä. Sikäli kun mitään ahvenen selkäpiikkien asennosta olen oppinut ymmärtämään... Siispä eväät koriin, Riffi mukaan ja suunta rannalle, puistoon, mökille tahi vaikka festareille.

Tähän numeroon olemme koonneet jälleen lujasti asiaa aina Micco Vuorion ja Tuppu Orrenmaan mietteistä alkaen. Näiden kahden omaa tietään kulkevan musiikintekijän ajatuksissa on vuosien tuomaa syvyyttä ja näkökulmaa.

Ja yhtä vankalta pohjalta ammentavat tämänkertaisten Mestariksi mestarin paikalle -artikkelien laatijat soitto-opastuksensa harjoitustuokioiden iloksi. Tarjolla on oivia vinkkejä niin basisteille, rumpaleille, kosketinsoittajille kuin kitaristeillekin, olkaa hyvät! Näistä vinkeistä osa löytyy myös midi- tai audiotiedostoina Riffin verkkosivuilta. Sivujen ylläpitoon liittyvän uudelleenorganisoinnin ansiosta tohdin lupailla, että jatkossa saamme verkon päivityksetkin sujumaan jälleen liukkaampaan tahtiin.

Emmekä luonnollisesti ole unohtaneet painetusta lehdestä kattavaa testisivustoa, Peltosen Romunurkkaa tai Reiskan Riffiäkään.

Asiaa aiheesta -palsta paisuu sekin yhä laajemmaksi, kiitos lukijoidemme erinomaisten kysymysten. Tässä yhteydessä täytyy myös hieman pahoitella sitä, että emme ole ehtineet kaikille kysyjille vastata henkilökohtaisesti sähköpostitse tai muulla tavoin ennen lehden ilmestymistä. Toimituksen resurssit ovat rajalliset, mutta teemme parhaamme. Uusia kysymyksiä otamme siis edelleen mielellämme vastaan ja vastauksia julkaisemme mahdollisimman rivakassa tahdissa. Tässä yhteydessä voin myös paljastaa, että sinne kysymyksen loppuun on ihan turha laittaa toivetta siitä, että kysymystä ja vastausta ei julkaistaisi lehdessä. On nimittäin niin, että varsin todennäköisesti joku toinenkin kamppailee samanlaisten pulmien ääressä, joten kysyjä tuskin joutuu noloon valoon, vaikka asia esille nostetaankin. Ja samalla neuvolla saattaa selvitä joku toinenkin pälkähästä, mikäs sen mukavampaa? Mutta nyt lehden pariin...

Viihtyisiä lukuhetkiä ja lämmintä kesää!

Lauri Paloposki,
päätoimittaja

 

 

 

 

15.06.2001
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy