Nayteikkuna

Vuosi meni taas, mutta joulu sentään tulee!

 Parahin lukija, miten mahtaakaan olla niin, että formulan kyydissä vauhti on kuulemma hurmaa, mutta näin kalenteriin merkittyjen asioiden perässä juostessa vauhti onkin pelkkää surmaa?

Vasta hetki sitten istuin koneen ääressä ja muotoilin pääkirjoitusta syksyn ensimmäiseen Riffiin. Elettiin loppukesää, musiikkimessut olivat tulossa ja pitkä syksy vasta alkamassa. Suunnitelmia laadittiin, linjoja maalailtiin ja toimeenkin ryhdyttiin.

Tiukasta väännöstä ja uutterista yrityksistä huolimatta emme saaneet silti vieläkään koko musiikkitekniikan aihepiiriä pakettiin: paljon jäi kirjoitettavaa ensi vuodeksi, monta mielenkiintoista haastattelua tehtäväksi, lukuisia uutuuksia maisteltavaksi ja hyviä lukijakysymyksiä vastattavaksi...

Ensi vuonna siis uudet kujeet. Luvassa jälleen neljä Riffin vakionumeroa ja kaksi bonus-extraa tiukasti omiin aiheisiinsa syventyen. Uuden vuosituhannen kynnyksellä uudistamme myös verkkolehtemme sisältöä ja tarjonta tulee monipuolistumaan entisestäänkin. Jos et ole muuten vielä käyttänyt hyväksesi ilmaista verkkotoriamme, niin nyt on korkea aika ryhtyä tuumasta toimeen. 

Tähän numeroon poimimme monenlaisia herkkuja.
Raportti Maarit Hurmerinnan unplugged -konsertista kertoo taustat - tulokset näet TV-kakkoselta joulukuun 27. Fenderin Stratocaster on näyttänyt rock-soittimille mallia jo 50 vuotta, nipussa nyt kaikenlaisia versioita aiheesta. Tiskijukatkaan eivät pysy enää lestissään, joten päätimme tutkia, millaisia soittimia heille on tarjolla. Tietokonepuolella ACID tekee selvää jälkeä sopivista aineksista ja NordModular muuttaa pc:n syntetisaattoriksi. Rumpali Billy Cobham löysi näkemyksen ja haluaa rohkaista muitakin saavuttamaan muusikkoutensa. Ja aika paljon muutakin pistimme pakettiin. Luettavaa siis pitäisi riittää, joten lienee paikallaan toivottaa kiintoisia lukuhetkiä, suotuisaa loppusyksyä, levollista joulua ja riemukasta uutta vuotta!

Lauri Paloposki,
päätoimittaja

Paluu

 

 

 

01.12.1998
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy