Air Music Technology lanseeraa seitsemän uutta virtuaali-instrumenttia

Air Music Technology ja audiosoftan jakelija Plugivery ovat yhdistäneet voimansa ja julkaisseet seitsemän uutta virtuaali-instrumenttia. Kaikki instrumentit tukevat AAX-, AU- sekä VST- ja VST 3 -formaatteja, ja ne toimivat myös itsenäisinä applikaatioinaan yleisempien midi-kontrollerien kanssa.

 

Bassline on monofoninen syntetisaattori, joka perustuu Airin omaan elektroniputkia mallintavaan tekniikkaan. Joustava oskillaattori tuottaa saha, kantti- sekä siniaaltoja ja soundia voi paksuntaa entisestään sub- ja 5th-oskillaattoreilla. 
Air Velvetin viitoittamalla tiellä jatkava Electric kattaa puolestaan kokoelman Rhodes-, Wurlitzer-, FM-koskettimia sekä muita sähköpianoja.

Hype on wavetablea, FM:ää, virtuaalianalogitekniikkaa sekä sampleja hyödyntävä hybridisyntetisaattori massiivisella preset-varastolla.
Mellotron on taasen nimensä mukaisesti digitaalinen versio monilta rock-levytyksiltäkin tutusta klassikko-instrumentista. Se sisältää alkuperäisinstrumentin huilu-, kuoro- ja jousinauhasamplet, ja lisäksi käyttäjä voi valita “likaisen” ja “puhtaan” version käyttämistään nauhoista.

Odyssey edustaa WayOutWaren näkemystä alkuperäisestä ARP Odyssey -syntetisaattorista, joka on varustettu myös ekspressiopedaalimodulaatiolla. Soundien rakennukseen ja muokaukkseen on tarjolla muun muassa kaksi oskillaattoria, LFO, sample and hold sekä high pass ja low pass suotimet.
Solina puolestaan tarjoaa klassisen 6-timbrisen polyfonisen mallinnuksen kontrabasso-, sello-, viola-, viulu-, trumpetti- ja torvisektioista omilla äännenvoimakkuuden, panoroinnin ja sävelkorkeuden säädöillään.

Uutuustuotepaketin täydentävä Tubesynth mukailee valmistajan omaa Vacuum Pro -plugaria. Vähentävään synteesiin perustuva syntetisaattori jäljittelee 1970- ja 80-lukujen analogisyntetisaattorisoundeja. Äänen muodostukseen ja muokkaukseen on tarjolla kolme oskillaattoria ja kaksi LFO:ta.

Instrumentit eivät vaadi/tue iLok-avainta. Valtuutus tapahtuu Airin kehittämän uuden sisäänkirjautumiseen pohjautuvan järjestelmän kautta.

Lisätiedot: Air Music Technology

21.04.2022
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy