Allen & Heath Qu-Pac – mikseri räkkiin ja räkki lavalle

Image

Allen & Heath Qu-Pac on paitsi persoonallisesti, myös käytännöllisesti muotoiltu mikseri, jota voi käyttää suoraan etulaidan viisituumaisen kosketusnäytön ja oheisnamikoiden avulla, tai vaihtoehtoisesti Qu-Pad-aplikaatiolla ja iPadilla wifi-yhteyden kautta etäohjattuna.


Qu-Pac soveltuu niin liikkuvaan kalustoon kuin pysyvämpäänkin asennukseen. Ensin mainitussa tapauksessa mikserin voi kiinnittää tyköistuvaan muoviräkkiin kuvassa näkyvällä tavalla, jälkimmäisessä taas Qu-Pacin voi asentaa vaikkapa lavan reunustalle sijoitettuun kiinteään laiteräkkiin tai baarin AV-keskuksen yhteyteen.

Qu-Pac on suunniteltu erityisesti musiikin miksaukseen ja se tarjoaa 16 mikrofonivahvistimin varustettua monokanavaa, kolme linjatason stereotuloa ja 12 balansoitu linjalähtöä.
Sisäistä miksauskapasiteettia Qu-Pacissa on kuitenkin enemmän, ja kanavamäärää voikin kasvattaa aina 38 tuloon ja 28 lähtöön saakka liittämällä mikseriin Allen & Heathin D-Snake-järjestelmään kuuluvan erillisen lavarasian. Kytkentä tapahtuu cat5-kaapelilla.

Image

Kaikki mikserin asetukset voi tallentaa muistiin etuvahvistimien säätöjä myöten ja varusteluun kuuluu iLive-sarjasta tuttu efektikirjasto neljän itsenäisen efektiprosessorin pyörittämänä. Baari/ravintolasaleja ajatellen taas automatisoitavissa oleva ducking-toiminto auttaa kuulutusten hoitamisessa.
Miksaajan apuna on kattava mittaristo, joka sisältää mm. RTA:n eli realiaikaisen spektrianalysaattorin.

Qu-Pacin USB-liitännän kautta voi toistaa ja äänittää stereomateriaalia, mutta mukana on myös Qu-Drive-ominaisuus, jolla hoituu enimmillään 18 erillisen raidan tallennus ja toisto suoraan massamuistille.
Windows- tai Mac-tietokoneeseen yhdistettynä Qu-Pac palvelee 32x32-kanavaisena studiomikserinä.

Image

Qu-Pac keskustelee suoraan Allen & Heathin D-Snake-lavarasioiden sekä henkilökohtaiseen monitorimiksaukseen tarkoitetun ME-1-järjestelmän kanssa. Omatoiminen monitorimiksaus onnistuu myös Qu-You -aplikaatiolla (iPhone).

Lisätiedot: Noretron Audio

verkkosivusto
sähköposti
Mikserin esittely Allen & Heathin sivustolla aukeaa tästä.