Kenton Pro Solo Mk3 tekee midistä CV-signaalia

CV-ohjausta tottelevan analogisen syntikan soittaminen midi-koskettimistolla käy nyt helpommin, luotettavammin ja monipuolisemmin, lupaa Kenton Electronics.


Yksikanavainen Pro Solo Mk3 -konvertteri toimittaa muunnoksen midistä CV-signaaliksi samalla tekniikalla kuin edellinenkin versiopolvi, mutta pakettiin on lisätty uusia ominaisuuksia.
Kolmannen polven konvertterissa on uusina ominaisuuksina oma ADSR-verhokäyrägeneraattorinsa, peräti kolme aux-lähtöä, sekä mahdollisuus liipaista sujuvasti myös rumpusyntikoita velocity-arvoja noudattavalla pulssilla.

Koskettimistolla ohjaaminen ei ole myöskään ainoa mahdollisuus, sillä Pro Solo Mk3 tottelee myös midisekvenseriä, ja konvertterista saa ulos sekä CV- sekä Gate-signaalit.
Kahden Clock dividerin ansiosta midikellon perussykkeenkin voi jakaa osiin rytmisten kuvioiden tuottamiseksi.

Aux-lähtöjen signaaleiden nousu- ja laskuaikoja voi myös säätää sopivan loiviksi, jottei ohjaus tuota äkillisiä hyppyjä kohdelaitteen käyttäytymisessä.

Pitch bend -range kattaa nyt 48 sävelen verran ylös- ja alaspäin ja midi-ohjelmanvaihtokäskyjä voi käyttää ohjelmien kutsuun muistista. Laitteessa on itsessään 32 muistipaikkaa asetuksille.

 

Vankkaan metallikoteloon rakennettu Pro Solo Mk3 istuu harjattuine alumiinipintoineen nätisti niin keikka- kuin studiosetinkin osaksi.

Lisätiedot: Kenton Electronics

03.12.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy