Mad Professor Supreme – kaksi säröä yhdessä kuoressa

Image

Mad Professorin uusin säröpedaali on suunniteltu siitä näkökulmasta, että talla- ja kaulamikrofonille on itsenäiset, niille optimoidut säröpiirit ja kanavat. Poljin on suunniteltu yhteistyössä blues-kitaristi Matt Schofieldin kanssa.

 

Image

Mad Professor Supremen A-kanava on luonteeltaan low gain -tyyppinen, ja valmistajan mukaan se on ajateltu käytettäväksi nimenomaan kaulamikrofonin kanssa. B-kanava taas tarjoaa paksun ja dynaamisen särön, jossa kerrotaan olevaan ”pääteaste”-fiilistä ja paljon headroomia. Tämä taas on ajateltu optimaaliseksi säröksi nimenomaan tallamikrofonille. Tai näin ainakin Matt Schofieldin kerrotaan pedaalia käyttävän.

Mad Professor Supreme -pedaalin molemmissa kanavissa on identtiset säätimet, joista volume-hanikalla säädetään kanavan voimakkuus, drive-säädöllä särön määrä ja treble- ja bass-säädöillä soundin sävy. Lisäksi on mahdollista valita kanavien stäkkäys, jolla valmistajan mukaan päästään valtavaan soundikirjoon. Valinta tämän vaihtoehdon ja kanavien itsenäisen käytön välillä tehdään niiden välissä olevalla vipukytkimellä.

Mad Professor Supreme on varustettu kahdella jalkakytkimellä. B-kytkimellä pedaali polkaistaan joko päälle tai standby-tilaan. A-kytkimellä taas vaihdellaan kanavien välillä. Mad Professor Supreme toimii 9 voltin verkkolaitteella. Pedaalissa on instrumentille tulo- ja lähtöliitäntä, ja tuloliitännän impedanssi on 450 kilo-ohmia. Ohituskytkentä on toteutettu true bypass -periaatteella.

Lisätiedot: Mad Professor