Mooer Hornet – värisuora mallintavia komboja

Helposti mukana kulkevia ja mallinnukseen perustuvia pieniä kitaravahvistimia putkahtelee markkinoille säännöllisesti. Pedaalivalmistajana tunnetun Mooerin Hornet -sarja tarjoaa viisi eriväristä vahvistinkomboa (Red, Black, White, Green, Blue). Niistä kussakin on yhdeksän vahvistinsoundia, jotka poikkeavat hieman värisarjan muiden jäsenten tarjonnasta. Kaikki tämä on tarjolla hyvinkin kevyessä paketissa, sillä kukin Hornet-sarjan kombo painaa alle kolme kiloa.

Mooer Hornet on rakennettu perinnekombon kuosiin, ja tehoa se tarjoaa tehoaa 15 wattia (RMS).

 


Säädinpaneeli tarjoaa yhden instrumenttitulon sekä tutut peruskontrollit (gain, treble, mid, bass, master volume). Sen lisäksi omat säädin löytyy kullekin kolmelle efektityypille:  Modulation (valittavissa ja säädettävissä Chorus, Phaser ja Vibrato), Echo (Analog, Tape Echo, Digital) sekä Reverb (Room, Hall, Church). Modulaatio- ja delay-efekteille on myös tap tempo -painikkeet.

Mooer Hornet -vahvistimia voi käyttää Live- tai Preset-moodissa. Live-moodissa soundia voi säätää reaaliajassa, Preset-moodissa taas käytössä on aiemmin valmiiksi säädetyt ja tallennetut säädöt.
Preset-paikkoja on yhtä monta kuin mallinnuksiakin eli yhdeksän kappaletta. Kulloinkin käyttöön haluttava mallinnus on valittavissa vahvistimen etuosaan sijoitetulla hellannuppi-säätimellä.

Kunkin vahvistimen yhdeksän mallinnettua vahvistintyyppiä perustuvat pääosin tunnettuihin esikuviin.
Esimerkiksi Mooer Hornet Black on veistetty seuraavien originaalien mallinnuksista: Roland JC120, Fender Twin Reverb, Marshall Plexi Lead 100, Brown  Ssound, Mesa Triple Rectifier, Mesa MK IV, Engl Powerball, Bogner Uberschall, sekä Mooerin oma Metal).
Hornet Red -vahvistimen kohdalla esikuviksi puolestaan ilmoitetaan seuraavat: Marshall JCM 900 Clean, Matchless DC30, Fender Deluxe Reverb, Vox AC30, Marshall Plexi Lead 100, Soldano SLO100, Orange Rockerverb 50, Divided By 13 JRT 9/15, Brown Sound. Koodi on 32 bittistä ja näytetaajuus 48 kilohertsiä.

 

 

Mooer Hornet -vahvistimet on varustettu 6,5 tuuman kaiuttimella, ja virtalähteenä toimii 18 voltin muuntaja.
Kombot on varustettu myös viritysmittarilla sekä Bluetooth-yhteydellä, joka mahdollistaa musiikin soittamisen älylaitteelta vahvistimen kautta.
Lisäksi tarjontaan kuuluvat 3,5 millin aux- ja kuulokeliitännät.

Liitinpaneelin yläosan syvennys palvelee kantokahvana.

Mooer Hornetin fyysiset mitat ovat 173 x 255 x 290 millimetriä, ja painoa on tarkalleen 2,9 kilogrammaa.

Lisätiedot: Musamaailma

                         

21.03.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy