Procab Connect – USB-C-kaapeleita vaativaan käyttöön

Image

Ammattikäyttöön suunnitelluissa Procab Connect -sarjan kaapeleissa on hybridi-rakenne, jossa käytetään sekä kuitu- että kuparijohtimia. Valmistajan mukaan Connect mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron huomattavan pitkien etäisyyksien yli.
Sarjaan kuuluu tällä haavaa kaksi eri kaapelityyppiä: yksi data-käyttöön ja toinen video-kytkentöihin.

 

Vamistajan mukaan Connect-sarjassa käytetyt solakat USB-C-liittimet ovat erittäin toimintavarmoja.

Mekaanista kulutusta ja kuumuutta kestävä ulkovaippa puolestaan on mahdollisen palon sattuessa savuamatonta ja halogeeni-vapaata materiaalia.
Procabilta kerrotaan, että johdot ovat mekaanisesta jämäkkyydestään huolimatta myös erittäin taipuisia.

 

Image

Data-käyttöön tarkoitettu CLD632A sopii käytettäväksi USB 3.2 Gen 2 -kytkennöissä ja sen tiedonsiirtonopeus on 10 Gigatavua sekunnissa (20-kertainen nopeus USB 2.0 -kytkentään verrattuna ja 12-kertainen nopeus Firewire-kytkentään verrattuna).
Nopeuden kerrotaan hyödyttävän myös käyttövirran syöttöä, sekä akkujen latausta kaapelia myöten. Kaapeli itsessään ei tarvitse erillistä virransyöttöä.

CLD632A-kaapeleiden kerrotaan soveltuvan kaikenlaisten USB-C-liitännällä varustettujen laitteiden kytkentään.
Kaapeleita valmistetaan 10 ja 15 metrin pituisina.


Pelkästään video-käyttöön tarkoitettu CLD635A on aktiivinen, optinen kaapeli, joka pystyy välittämään myös näyttöliitännän Alt Mode -signaalia suoraan lähdelaitteelta USB-C-liitännällä varustetulle näytölle.
CLD632A kykenee 4K-videon siirtoon 21,6 gigatavun nopeudella.

Image

Kaapelit noudattavat laittoman kopioinnin estämiseen tarkoitettua HDCP-protokollaa (High Definition Copy Protection), joka varmistaa että kaapelin kummassakin päässä olevat laitteet on varustettu HDCP-ominaisuudella (vaaditaan mm. Netflix-striimaukseen, Blue-Ray -soittimien, sekä 4K-televisioiden ja -monitorien käyttöön).

HDMI-lähteen ja vastaanottavan laitteen välisessä kytkennässä puolestaan auttaa CLD632A:n EDID-emulointi (Extended Display Identification Data), jonka ansiosta televisio tai videoprojektori saa käyttöönsä lähdelaitteelta kaiken tarvitsemansa oheistiedon parhaan mahdollisen kuvalaadun näyttämiseksi. 
EDID-emulointi helpottaa myös laitteiston kytkentää ja käyttökuntoon virittelyä.

CLD632A-kaapeleIta valmistetaan 10, 15, 20, ja 30 metrin pituisina.


Lisätiedot: Electro Waves