Proel Session 4 – kompakti on päivän sana

Trubaduureille, tiskijukille ja pienille kokoonpanoille suunniteltu Proel Session 4 sopii myös kaupparatsun tuote-esittelyihin tai vaikka yrityksen tiedotustilaisuuden äänentoistokalustoksi, kerrotaan Proelin tiedotteessa.

 

 

Session 4 kulkee paikasta toiseen yhtenä kuutiona, sillä yläkaistan kaksi kaiutinta mahtuvat sub bass -komeron takaosan lokeroihin.
Kolmen palan palapelin voi koota useammallakin tavalla. Jos mukaan pakkaa omat teleskooppijalat kummallekin yläkerralle, saa kokoon erillisen monosuppasen ja kahden stereona soivan satelliitin pikkusetin.
Toisen teleskooppijalan voi korvata suoralla väliputkella, jolloin satelliiteista yhden voi asentaa suoraan suppasen yläpuolelle ja toisen erilliselle telineelle.
Ellei sitten halua kiinnittää molempia satelliitteja saman salon nokkaan ja lisätä ehkä vielä toisen samanlaisen setin systeemiin, jolloin koossa onkin tyypillinen täyden kaistan stereo-PA.

Proel on kalustanut Session 4:n sub bass -kaapin kahdella 6,5-tuumaisella kartioelementillä, kun taas kummassakin yläkerran kaapissa on neljä 2,75-tuumaista ja neodyymimagneetein toteutettua elementtiä.
Yläkaapin vertikaalista suuntausta on laajennettu etuseinämän taitoksella, jonka ansiosta elementtien rintamasuunta muodostaa auran.

Session 4:ssä on kolme omaa D-luokan vahvistinta, joiden yhteenlasketuksi tehoksi ilmoitetaan 1200 wattia.
Jakosuodatuksesta, dynaamisesta ekvalisoinnista ja langattomasta Bluetooth-yhteydestä huolehtii DSP-prosessori.
Systeemin toistoalueeksi ilmoitetaan 45 Hz – 18 KHz.


Session 4:n sub bass -kaappiin integroidussa mikserissä on kaksi linja/mikkituloa ja systeemin kytkentöihin vaadittavat liitännät.
Taustamusiikin soittoa varten mikserissä on myös Bluetooth-vastaanotin ulkoisen stereo-äänilähteen langattomaan kytkentään.

Kestävällä polyuretaanimaalilla pinnoitetut vanerikotelot sekä tanakat metalliverkot pölysuojiineen elementtien suojana kuuluvat Proel Session 4 -konseptiin.


Lisätiedot: Bright Sales & Installation

Proel Session 4 -järjestelmän käyttötestin tulokset voit lukea joulukuun 7. julkaistusta Riffin printtinumerosta 6/2017.

20.11.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy