Nayteikkuna

Tampere Beatles Happening täyttää Tampere-talon huhtikuussa

Ensi huhtikuussa järjestettävän kahdeksannen Tampere Beatles Happeningin ohjelma on pääosiltaan valmis.

Kolmipäiväiseksi kasvavan musiikki- ja populaarikulttuuri-tapahtuman uusimmat kiinnitykset ovat brittiyhtye Them Beatles, slovenialainen Help! A Beatles Tribute, Tampereen Ukuleleorkesteri

sekä toinen hauskoilla pienillä kielisoittimilla operoiva ryhmä eli jyväskyläläinen Mandolin Mountain (alla).

 

Them Beatles (pääkuvassa) on yksi maailman arvostetuimmista Beatles-tribuuteista, Help! A Beatles Tribute puolestaan laajentaa tapahtuman kansainvälisyyttä entisestään. Tampere Beatles Happeningin historian ensimmäinen slovenialainen esiintyjä on nähty keikolla 14 Euroopan maassa ja nyt on siis Suomen vuoro.

Tampereen Ukuleleorkesteri ja Mandolin Mountain tuovat puolestaan festivaaliin iloa ja hämmästelyn aihetta:
– Beatlesin musiikkia voi todellakin toteuttaa monilla keinoilla, tapahtuman taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi hymyilee.

 

Tampere Beatles Happening julkisti jo lokakuussa 2016 ensimmäiset esiintyjänsä, joiden joukkoon kuuluvat vuoden 1967 Suomen suosituin popyhtye Topmost, Tapani Lepomäen The Urban Crow -kokoonpanon Beatles Forever -revyy, espanjalainen The Funkles (yllä) ja sunnuntaina 9. huhtikuuta tapahtuman päättävä Pink Floyd -tribuutti Pulse.
Sunnuntaina Tampereen Tuomiokirkossa pidettävässä Beatles-kirkossa musiikivastuuta kantavat mm. Costello Hautamäki, Mikko Alatalo ja Ilpo Kaikkonen

– Luvassa on viikonloppu, jonka aikana jokainen Tampere Beatles Happeningin vieras pääsee varmasti osaksi iloista 60’s-henkeä, festivaalin tuottaja Mari Niskanen lupaa.

Kaikki keikat ja oheistoiminnan kattava tapahtumapassi Tampere Beatles Happeningiin maksaa ainoastaan 78 euroa. VIP-tapahtumapassin hinta on 150 euroa. Lisäksi myynnissä on päivälippuja perjantaille ja lauantaille.

Tapahtumapassit, päiväliput sekä erilliset konserttiliput ovat myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen kaikissa myyntikanavissa.

 

Tampere Beatles Happening 7.-9. huhtikuuta 2017

Lisätiedot:
Tampere Beatles Happening
Tampere-talo


The Funkles:  "Day Tripper"

15.12.2016
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy